23948sdkhjf

Byggefusion på vej til milliard-omsætning

To succesrige byggevirksomheder slår sig sammen med henblik på en fremtidig børsnotering.
To store byggevirksomheder Eske Huse A/S og Danflex Huse A/S fusionerer den 15. maj med det fælles selskab Eskodan A/S som moderselskab for de fremtidige aktiviteter.

Tilsammen vil den nye byggevirksomhed råde over 50 medarbejdere og en omsætning på vej til milliardklassen.

Bag fusionen står to driftige personer, som begge med entusiasme og godt håndværk har opbygget egne succesrige byggevirksomheder.

Michael Eskildsen (30) har via Eske Huse haft opførelse af andels- og ejerboliger som kerneområde, mens Thomas Ludvigsen (31) har koncentreret sig om opførelse af typehuse gennem sit byggefirma Danflex Huse.

Fusionen sker gennem det bestående selskab Eskodan A/S, hvor Michael Eskildsen og Thomas Ludvigsen hver ejer 40 procent, mens de sidste 20 procent ejes af en kreds af eksterne investorer.

De to firmaer fortsætter med deres nuværende struktur og fysiske placering – dog således, at Eske Huse fremover vil tage sig af projektsalget, mens salg af parcelhuse primært vil være Danflex Huses område.

Fusionen vil allerede nu gøre Eskodan til en væsentlig udbyder på Sjælland og Fyn, da begge virksomheder forventer stor aktivitet og mange nye projekter i det kommende samarbejde.

En del af fusionsplanerne går på dannelsen af et nyt selskab, som skal arbejde med udvikling af boligprojekter i Tyskland –og senere i andre lande. Det er et nyt marked, som både Michael Eskildsen og Thomas Ludvigsen forventer sig meget af.

Thomas Ludvigsen (tv.) og Michael Eskildsen - to gamle venner og kolleger, som sammen nu skaber én af regionens største byggevirksomheder.
Kilde: Eske Huse A/S / Danflex Huse A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156