23948sdkhjf

ITH Træindustri og Inwido Danmark bag nyt selskab

ITH Træindustri A/S indgår aftale med Inwido Danmark om nyt fælles selskab til produktion og salg af vinduer og udvendige døre.
I november sidste år indgik ITH Træindustri (tidl. Outline vinduer a/s) aftale omkring salg af virksomhedens kommercielle aktiviteter samt dele af materielle anlægsaktiver til Inwido Danmark A/S.

Fabriksanlægget i Herning var ikke omfattet af overdragelsen, og der har efter en periode med underleverandørarbejde til Inwido Danmark pågået afvikling af aktiviteterne.

I dag har ITH Træindustri imidlertid indgået aftale med Inwido Danmark omkring etablering af nyt fælles selskab til produktion og salg af vinduer og udvendige døre.

Det nye selskab, Outline Industri A/S, vil overtage driftsmidler og leje fabriksbygningerne i Herning og snarligt påbegynde drift i disse faciliteter.

Outline Industri vil blive ejet med 50 % af Inwido Danmark og med 50 % af datterselskabet ITH Træindustri. Egenkapitalen i selskabet vil udgøre 10 mio. kr. For ITH Industri Invest vil Outline Industri blive et associeret selskab.

Inwido Danmark er en nordisk gruppe af vindues- og dørproducenter med en omsætning på ca. 2 mia. kr. Gruppen er 95 % ejet af Ratos i Sverige.

Efter indgåelse af denne aftale med Inwido er afvikling og salg af aktiver m.v. i ITH Træindustri endeligt afsluttet.

Selskabets forventninger til regnskabsåret 2006 påvirkes ikke af ovennævnte, og der forventes uændret en koncernomsætning på 750 mio. kr. samt et koncernresultat før skat på 40-45 mio. kr.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra ITH Industri Invest A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078