23948sdkhjf

Udekøkkenet rykker indendørs

Trip Trap har designet et fleksibelt og stilrent udekøkken, der kan gøre gavn i hjemmet alle årets 365 dage.
Et udekøkken er drømmen for de fleste husejere. Men investeringen kan måske forekomme lidt voldsom i betragtning af, at et udekøkken ofte kun bliver brugt mellem 10 og 20 gange om året - og så blot skal opbevares de resterende 350 dage.

Men det problem har Trip Trap løst med Pantry Outdoor. Dette udekøkken er nemlig så fleksibelt i anvendelsen, at man kan have gavn og glæde af det i hjemmet alle årets 365 dage.

På de varme sommeraftener fungerer Pantry Outdoor som et smukt og funktionelt udekøkken i haven eller på terrassen. Og på alle andre tidspunkter kan udekøkkenet trækkes indendørs i køkkenet eller stuen, hvor det kan give ekstra bord- og hyldeplads eller fungere som et smukt anretterbord.

Pantry Outdoor er fleksibel og funktionel i indretningen og opbygningen.
Pantry Outdoor består af to moduler, der er fremstillet i de vejrbestandige materialer, som er karakteristiske for Trip Trap: teaktræ og rustfrit stål.

Bordpladen på begge moduler er i fiber-beton, der er et meget stærkt og holdbart naturprodukt. Begge moduler er udstyrede med hjul, så køkkenet er mobilt og let og hurtigt kan flyttes rundt, og på det store modul kan der endvidere monteres et gaselement eller en vask.

Pantry Outdoor er designet af Maria Zachariae.

Kilde: Trip Trap. http://www.triptrap.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.407