23948sdkhjf

HTH’s Roskilde-duo overtager endnu en butik

Kenneth Gundersen og Rune Hitz, der det seneste halvandet år har stået bag HTH-butikken i Roskilde, skruer nu op for ambitionerne. Det sker med overtagelsen af HTH Nykøbing Falster, der styrker makkerparrets kundegrundlag i regionen.

– Vores motivation og ikke mindst ambitionen for at overtage butikken i Nykøbing Falster er at blive større, drive forretning og udvikle os. Der er selvfølgelig også økonomiske og strategiske fordele ved at drive to forretninger i regionen, fortæller Rune Hitz. 

Hos HTH peger markedschef Freddy Kloster på, at Kenneth Gundersen og Rune Hitz i Roskilde er lykkedes med at øge omsætning og indtjening betragteligt, ligesom butikken har fået en ordentlig overhaling.

–  Samtidig med, at de har overbevist HTH om, at de er klar til at få en butik mere, og at de er de helt rigtige til at udvikle og løfte butikken, teamet og salget til nye højder i Nykøbing, siger Freddy Kloster.

Og den sjællandske køkkenduo er helt klar til at tage hul på endnu et kapitel i karrieren.

– Kenneth og jeg er selvfølgelig bevist om, at vi skal lære personalet at kende og blive til et team, der succesfuldt kan drive en butik. Men vi tror på, at Nykøbing Falster mindst bliver lige så stor en succes som Roskilde. Som ejere har vi viljen til at det lykkes og tror på at opnå det, man arbejder hårdt for, siger Rune Hitz.

Læs mere om: HTH
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094