23948sdkhjf

Større tryghed i håndværkerjunglen

At finde en professionel håndværker kan virke som en uoverskuelig opgave i en farlig og upålidelig jungle af håndværkere. Gennem Byggestart.dk kan man både finde sin håndværker nemt og samtidig føle sig langt mere tryg, fordi der tages højde for tusinder af andre kunders gode og dårlige erfaringer.
Er det i år, taget skal skiftes eller udestuen realiseres? Mange danskere skal hele tiden ud at finde håndværkere til store og små opgaver, men det medfører desværre alt for ofte problemer.

Skal man bare slå op i telefonbogen og stole på den første håndværker, man kommer igennem til, og som har tid?

Skal man sidde og ringe rundt til utallige? Og hvad med rygter om karteldannelse blandt håndværkere for at holde prisen oppe, eller om håndværkere, der bare bliver væk fra små opgaver i private hjem, fordi de fik tilbudt noget større?

En nemmere vej til at få opgaverne løst
En vej til at mindske frustrationen er at finde sin håndværker gennem Byggestart.dk. Her kan man indtaste den opgave, man vil have løst, og så sendes forespørgslen med det samme ud til tre håndværkere, som så uafhængigt af hinanden kan give et tilbud.

Det er i sig selv en service, som mange benytter sig af, og som kører med stor succes.

Anna og Kenneths rækkehus i Tårnby trængte til en kærlig hånd, og efter frustrationer over at ringe forgæves forsøgte de sig med Byggestart:

- Vi lagde mandag aften en VVS- og en elopgave ind. Dagen efter fik vi tre tilbud på den ene og to på den anden. Og onsdag var VVS-manden i gang med opgaven. Det gik simpelthen lynhurtigt, fortæller Kenneth begejstret.

Han ser det som en stor fordel, at det er håndværkeren, der kontakter kunden, og ikke omvendt.

- På den måde udfører håndværkerne de opgaver, de er gode til. Hvis man bare ringer til et tilfældigt firma, risikerer man, at de siger ja til ting, de egentlig ikke har så meget erfaring med eller tid til. Gennem byggestart føler man sig ligesom mere tryg ved at få tilbud fra nogen, som rent faktisk gider opgaven.

Mere end bare formidling af opgaver
Netop kundens tryghed er væsentlig for Byggestart, som vil være mere end bare en kanal, der gør formidlingen af håndværksopgaver nemmere for både håndværkeren og kunden.

- Håndværkerbranchen har længe kæmpet med et dårligt ry – især blandt private kunder – men det er som regel på grund af nogle få brodne kar, beretter adm. direktør Jan Mejlkjær.

Han vil gerne have at Byggestarts position mellem håndværker og kunde bliver en slags kvalitetsstempel.

- I byggestart hjælper vi folk med at finde frem til de gode håndværkere, og vi holder nøje øje med, at vi kun har samarbejdspartnere, som gør kunderne tilfredse. Vi leverer ikke nogen konkret garanti, men kundernes tilfredshed taler for sig selv, slutter Jan Mejlkjær.

Se mere her: http://www.byggestart.dk

Kilde: Byggestart.dk A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078