23948sdkhjf

Stark i norsk opkøb

Danmarks største trælastkæde fortsætter sit opkøbsridt. Denne gang i det norske, hvor Stark Group gennem sit datterselskab Neumann Bygg har underskrevet købsaftale med listespecialisten Treprodukter Øst AS.

Neumann Bygg ejer og driver 15 forretninger inden for salg og distribution af byggematerialer i Norge og styrker med opkøbet af Treprodukter Øst sin position i det centrale Østnorge. Med opkøbet sikrer Neumann Bygg sig en solid og anerkendt aktør inden for salg og distribution af profiler og lister.

 – Vi har i et stykke tid været på udkig efter det rigtige match til at styrke vores norske datterselskab, og jeg er glad for at kunne meddele, at vi har indgået en aftale med Treprodukter Øst AS om at købe deres forretning i Oslo-området. Med en historie, der går tilbage til 80'erne, har Treprodukter Øst en solid erfaring inden for vores branche, og vi ser frem til at udvikle vores norske forretning med Treprodukter Øst ombord, siger Søren P. Olesen, adm. direktør i Stark Group.

Opkøbet stadfæster ifølge Stark Neumann Byggs position i og omkring den norske hovedstad, Oslo, og styrker virksomhedens udbud af tømmer og byggematerialer. Parterne oplyser ikke de økonomiske eller juridiske detaljer om transaktionen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Entreprenørkæmpe og franske arkitekter samler kræfterne om parkeringshuse i træ
Stark køber østrigsk kæde af fjerde generation
Inflationen i eurozonen falder i marts - men kerneinflation stiger
Bolia gør spansk indtog
Ny Bauhaus-chef har taget turen fra elev til toppen af hierarkiet
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.125