23948sdkhjf

Effektivisering skal sikre HTH markedsandele

Køkkenskabsfabrik HTH i Ølgod outsourcer ikke sin produktion til udlandet for at sikre sin konkurrencedygtighed. Fabrikken holder derimod sin produktion i Danmark og satser på effektiviseringen herhjemme.
Nordens største køkkenskabsfabrik HTH har god vind i sejlene. Fabrikken har eksporteret køkkenskabe til udlandet heriblandt Kina med stor succes. Det skriver DR Syd.

Årsagen til HTH’s succes kan blandt andet findes i, at ledelsen har vurderet, at der er god forretning i at beholde produktionen i Danmark og satse på automatisering i samarbejde med medarbejderne.

Dette til trods for den kontinuerlige snak om globalisering og dermed outsourcing af produktion til udlandet inden for dansk erhvervsliv.

Nøgleordet for HTH er effektivisering.

- Løsningen er effektivisering, bl.a. i kraft af ny teknologi. Og det er vi i fuld gang med. Eksempelvis er der indført robotter med hensyn til montering af beslag på skabslåger, siger adm. direktør Henning Storm til DR Syd.

Henning Storm har en positiv forventning om, at effektiviseringen på fabrikken i Danmark betyder, at virksomheden kan udvide sine markedsandele, og at de kommende år kan byde på en vækst på 10-12 %.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094