23948sdkhjf

Xylexpo 2006 fejrer 20-års fødselsdag

Hvert andet år samles mere end 80 tusinde fabrikanter og beslutningstagere fra hele verden til den største verdensudstilling inden for træ - og møbelindustrien Xylexpo i Milano. I år fejrer messen sin 20- års fødselsdag.
Xylexpo er Europas største og vigtigste messe inden for træ - og møbelindustrien. Her er det muligt at udvide sit internationale netværk samt følge med i de absolut nyeste produkter på markedet.

Messen er især rettet mod fabrikanter men også designere, produktudviklere, arkitekter samt ingeniørfirmaer deltager i stor stime.

I år har Xylexpo 20-års fødselsdag. Dette fejres ved, at messen i år flytter ind i et nyt futuristisk udstillingscenter i Rho 8 km. uden for Milano. Udstillings-centret har kostet 750 mio. euro og er arkitektonisk i en særklasse.

Centret betegnes for at være et ”state-of-the-art” og er et af Europas absolut vigtigste og mest effektive udstillingscentrer. Det er indrettet med bl.a. enorme funktionelle rum inden for og gode transportforhold uden for.

Og ikke mindst vil udstillere og besøgende her opleve langt bedre service, end de er vant til, for rummene i centret tillader mange muligheder.

Dette års Xylexpo afholdes fra d. 16. maj til 20. maj 2006.

Kilde: Xylexpo. http://www.xylexpo.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078