23948sdkhjf

Gør det sikkert, når du gør det selv

Mange drømmer om at give boligen en ansigtsløftning med nye døre eller vinduer. Desværre for de byggelystne danskere er ventetiden på en håndværker ofte flere måneder lang. En ny guide fra Jydsk Vindueskompagni gør det nemt at slippe den indre gør-det-selv mand løs og springe ventetiden over.
Der er gang i byggeriet som aldrig før, og det kan mærkes hos de danske håndværkere, der har kronede dage. Men medaljen har en bagside, og det kan mærkes hos boligejerne, som mange steder i landet nemt risikerer at skulle vente flere måneder på en håndværker.

Det kan betyde, at mange opgiver at renovere boligen og lader boligdrømmene forblive uopfyldte.

Med en ny gør-det-selv guide gør Jydsk Vindueskompagni imidlertid sit til, at danskerne kan spare håndværkeren, renovere huset her og nu og selv gøre boligdrømmene til virkelighed.

Gør Det Selv sæt giver svar på spørgsmålene
Hvordan måler man op? Og hvordan håndterer man fuger, opklodsning og efterspænding? At skulle montere boligens nye vinduer og døre selv kan for mange virke som en stor mundfuld, der giver anledning til mange spørgsmål.

Den overskuelige gør-det-selv guide giver imidlertid svar på spørgsmålene og fører boligejeren sikkert gennem monteringen af de nye døre eller vinduer.

Skulle det blive nødvendigt, står Jydsk Vindueskompagnis rådgivere desuden klar med vejledning i butikken. Her har boligejeren ligeledes mulighed for at se og afprøve de ønskede vinduer, inden den endelige beslutning træffes.

Vælger man samtidig Jydsk Vindueskompagnis vinduer eller døre i standardmål, leveres de omgående, og man sparer yderligere tid.

Det gør det endnu nemmere og hurtigere at springe køen hos håndværkeren over og selv montere boligens nye døre eller vinduer.

Gør det selv giver råd til lidt mere
Trækker man i arbejdstøjet og gør arbejdet selv, sparer man ikke bare den irriterende ventetid på en håndværker. Man sparer også på den bekostelige håndværkerregning, så der bliver luft i budgettet til lidt mere.

Dertil kommer en ekstra besparelse på energiregningen, fordi vinduer og døre fra Jydsk Vindueskompagni har en god energiøkonomi og alle lever op til de seneste, skærpede energikrav fra 2006.

Jydsk Vindueskompagnis gør-det-selv guide kan downloades på http://www.jvk.dk .

Kilde: Jydsk Vindueskompagni.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08