23948sdkhjf

Skandinavisk Køkkengruppe køber BOFORM

Med regnskabsmæssig virkning pr. 1. juli 2006 indtræder aalborgensiske BOFORM i Skandinavisk Køkkengruppe A/S. Med erhvervelsen af BOFORM og organisk vækst forventes den årlige omsætning øget med cirka 100 millioner kroner.
Nu er det officielt: Den aalborgensiske køkkenproducent BOFORM indtræder i Skandinavisk Køkkengruppe (SKG) pr. 1. juli 2006. Her bliver BOFORM del af en køkkenfamilie, der allerede består af BIGA, Nettoline og SKAB SELV.

- Med erhvervelsen af BOFORM er fundamentet skabt for en fortsat positiv udvikling af alle tre virksomheder, siger Villy Jæger, der er administrerende direktør i SKG og fortsætter:

- Vi har længe arbejdet på at blive repræsenteret i den mest eksklusive del af køkkenmarkedet, og det vil ske, når BOFORM indtræder i familien. BOFORM bidrager med unikke produktmæssige kompetencer af høj håndværksmæssig kvalitet og kan give os adgang til et nyt projekt- og eksportmarked. Derudover giver BOFORM os yderligere mulighed for at udvide vores designkompetencer.

Også hos BOFORM er der tilfredshed med opkøbet.

- Ved at træde ind i Skandinavisk Køkkengruppe kan vi tilføre virksomheden ressourcer via en ny organisation og få adgang til et solidt netværk af leverandører. Det sikrer os synergigevinster, som vi vanskeligt kunne opnå alene. Desuden har det været af stor betydning for os, at vi i god tid fik sikret et veltilrettelagt og kontrolleret generationsskifte, lyder det fra BOFORMs ejere Ove Skou og John Kindberg.

BIGA Køkken & Bad A/S, Nettoline A/S og BOFORM A/S fortsætter som selvstændige selskaber under eget navn, og der vil i fremtiden være fokus på at udnytte hinandens kompetencer.

De tre selskaber vil være 100 procent ejet af Skandinavisk Køkkengruppe A/S, der i 2005 realiserede en omsætning på 250 mio. kr. og ved udgangen af 2005 havde en egenkapital på 47 mio. kr.

Med tilgangen af BOFORM og organisk vækst forventes den årlige omsætning at blive øget med cirka 100 millioner kroner.

Kilde: SKG.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078