23948sdkhjf

PIM POM – det mest stimulerende børnemøbel

På den netop overståede Copenhagen International Furniture Fair i Bella Center blev vinderen af design-eventen ”Det stimulerende Børnemøbel” fundet.
Det blev tegnestuen GopingPong’s børnemøbel PIM POM, der blev kåret som det bedste blandt fem forskellige bidrag til design-eventen ”Det Stimulerende Børnemøbel” på møbelmessen Copenhagen International Furniture Fair 2006.

Baggrunden for eventen var, at de fleste børnemøbler på markedet oftest fokuserer på pris og simple funktioner, men sjældent på design, kvalitet og trivsel.

Det er i dag en stor opgave at skabe børnemøbler, som både rummer en eller flere praktiske funktioner og samtidig tilgodeser børnenes psykiske velvære ved at appellere til og skærpe deres kreativitet og lærelyst.

Det er baggrunden for, at Foreningen Dansk Møbelindustri og Bella Center havde inviteret fem unge møbeldesignere/tegnestuer til at give hver deres bud på ”Det stimulerende børnemøbel”, og som efterfølgende blev bedømt af en særlig jury.

- Vi har valgt at kåre et møbel, som har et imødekommende og humoristisk design. Et møbel der overlader valg af tolkning og funktion til barnet. Et møbel som sætter gang i fantasien, siger Ditlev Ahlefeldt-Lauvig, juryens formand, for begrundelsen for kåringen.

Ud over formanden, Ditlev Ahlefeldt-Laurvig, der er marketingchef i stormagasinet Illum i København, bestod juryen af forfatteren og kulturskribenten Eddie Michel, sangeren og komponisten Søs Fenger, tv-studieværten Caroline Boserup samt grafisk designer Mogens Harttung.

PIM POM er skabt af tegnestuen GoPingPong, der består af Charlott Karlsson, Laurent Farioli og Thomas Frederiksen, der alle er uddannet på Danmarks Designskole.

Som producent af møblet har møbelproducenten Flexa A/S medvirket .

Kilde: Pressemeddelelse fra Copenhagen International Furniture Fair. http://www.furniturefair.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078