23948sdkhjf

Enkel og familiær messe med højt besøgstal

En messe er kommet for at blive. Sådan lyder vurderingen fra udstillere og besøgende på den nye messe Elmia Material & Funktion, som debuterede d. 25 -26 april i Jönköping, Sverige.
Inden messens start havde Elmia, der er svensk specialist i jord- og skovbrugsmesser, svært ved at forklare det nye koncept, som opfattedes som endnu en træmesse bare uden maskiner.

Da messen åbnede stod det klart, at Material & Funktion var den manglende link i en branche, der er under hastig forandring.

– Messen overgår fuldstændig vore egne forventninger, siger projektlederen for messen Veronika Albert, som allerede har modtaget reserveringer til næste års Elmia Material & Funktion den 20.-21. marts 2007.

Elmia Material & Funktion er messen, hvor alle typer af materialer for møbler, inventar og snedkerier præsenteres.

Højt besøgstal og nye besøgsgrupper
Den nye messe i Sverige har skabt så megen opmærksomhed omkring sig selv, at mange forskellige interessenter, heriblandt de som sædvanligvis ikke deltager i branchemesser, valgte at komme forbi.

– Messen lokker ret mange besøgende til ikke mindst designere og arkitekter, som ellers er svære at få fat på, siger Jonas Björnehäll fra Carstens, leverandør af laminat, kantlister og lignende.

Messen blev også besøgt af andre grupper som forskningsinstitutet IFP’s Research udsending Stefan Posner, der foretager miljøvurderinger for statens salg af møbler.

– Vi har brug for kontakt til materialefabrikanter til vores bedømmelser. Derfor er denne messe den rette for os, fortalte Stefan Posner til Elmia.

Det der især adskillede Elmia Material & Funktion fra andre messer og som medvirkede til det høje besøgstal var den familiære stemning, der herskede på messen.

– En meget hyggelig messe, hvor der er tid til at snakke med kunderne. De besøgende var virkelig interesserede i det, vi sælger, fortalte en af de deltagende aktører på messen Lars-Gunnar, som formgiver polyester og fabrikerer hynder.

Projektleder for Material & Funktion Veronika Albert evaluerer messen som ovenud vellykket – den får topkarakter.

Denne opfattelse deltes også af de deltagende udstillere og 1348 besøgere.

Kilde: Pressemeddelelse fra Elmia

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531