23948sdkhjf

Laserskåret træ lokkede løve til fadet

Torsdag aften kunne danske tv-seere se en glad Winnie Løkkegaard Kristensen forlade DR’s løvehule med en investor på holdet.

For 200.000 kr. sikrede Coolshop-medejer Jacob Risgaard sig nemlig 20 pct. af Winnie Løkkegaard Kristensens virksomhed Minifabrikken, der har specialiseret sig i laserskårne træprodukter.

– Med investeringen fra Jacob Risgaard kan vi nu for alvor komme i gang med hele retail-segmentet og øge indsatsen over for erhvervslivet. Jacob Risgaard er min drømmeinvestor, så jeg er virkelig glad for, at det hele gik op i en højere enhed i programmet, siger Winnie Løkkegaard Kristensen.

Idéen til minifabrikken opstod, da Winnie Løkkegaard Kristensen for nogle år siden skulle renovere sit hus. For at bryde de moderne rammer og tilføje noget organisk til huset skar hun selv de første prototyper til det, der siden er blevet til en bred vifte af laserskårne produkter i træ til private og erhverv. Det er især minifabrikkens design til indretning af kaffeområder, der har vundet udbredelse, men derudover producerer virksomheden også Danmarks- og verdenskort i træ, vægure, træbogstaver, piktogrammer og andet. Produkterne designes og produceres på minifabrikkens laserskærere i Ribe og består af en kerne af MDF med ege- eller valnøddefinér yderst

I hus med BySommer

 – Jeg har tidligere arbejdet som boligstylist og kunne godt se, at jeg havde ramt et eller andet, da jeg fik de første prøver hjem. Lidt for sjov lagde jeg dem op på Instagram, og det skabte med det samme en stor interesse. Derefter satte jeg tingene i system og fik etableret en egentlig produktion, som i dag danner ramme om den brede vifte af produkter, vi sælger, fortæller Winnie Løkkegaard Kristensen.

Det er Jacob Risgaard og Coolshops forretningspartner i BySommer Jesper Sommer, der bliver direkte involveret i investeringen. Det delvist Coolshop-ejede BySommer har mangeårig erfaring med salg til butikker og kæder, og det kommer minifabrikken til gode i det store arbejde, der nu ligger i at få iværksætterdrømmene til at blive til en skalerbar vækstvirksomhed.

 – BySommer arbejder udelukkende med bolig- og livsstilsprodukter, og de er eksperter i at varetage og professionalisere udrulningen af produkter til retail-segmentet i Danmark og udlandet. Derfor ser jeg minifabrikken gå en lys fremtid i møde, fordi produkterne rammer ned i en nogle meget aktuelle tendenser inden for indretning af hjem og erhverv. Og så har Winnie Løkkegaard Kristensen så mange andre produkter på tegnebrættet, at det næsten kun kan blive en succes, siger Jacob Risgaard, der er i gang med sin tredje sæson af Løvens Hule.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078