23948sdkhjf

Vordingborg Køkkenet kan selv

Vordingborg Køkkenet tjener på at være egen herre i hus. Køkkenvirksomheden har skåret alle bindeled væk i bl.a. uddannelse af personale, produktion og distribution. Køkkenvirksomheden klarer det hele selv, og det belønner sig.
Vordingborg Køkkenet har haft en betydelig fremgang sidste år. Bundlinjen er forbedret 104 % fra 13 mio.kr. før skat i 2004 til 27 mio. kr. før skat i 2005, skriver ErhvervsBladet.

I modsætning til øvrige forhandlere, har Vordingborg Køkkenet i kraft af deres selveje selv valgt at skære alle de dyre bindeled væk i deres forretningstagende. Således står virksomheden selv for uddannelse af personalet og ansvaret for produktion og logistisk mv.

- Vi har haft en meget visionær bestyrelse, som har styret de overordnede strategiske linjer inden for indkøb, produktion og salg, og det arbejde slår nu igennem direkte på bundlinjen, siger adm. direktør for Vordingborg Køkkenet Hjalmar Hansen til ErhvervsBladet.

Med den positive fremgang har Vordingborg Køkkenet udvidet sin medarbejderstab med 30 nye medarbejdere. Og virksomheden påtænker at ansætte yderligere 20 i løbet af sommeren.

Vordingborg Køkkenet’s årsresultat før skat i 2005 var på 27 mio. kr. Virksomhedens egenkapital var i 2005 på 27 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095