23948sdkhjf

Besøg Ostermann på Trä & Teknik 2022 i Gøteborg

Messen Trä & Teknik finder sted i Gøteborg fra den 30. august til den 2. september 2022. Her er Ostermann naturligvis også repræsenteret. Vores kanteksperter glæder sig til at byde dig velkommen på stand nr. C01:22!

Langt om længe messe igen! Ostermanns kantspecialister glæder sig i år især til at præsentere det store udvalg af forskellige kanter, den lange række serviceydelser og ikke mindst møbelkanternes høje kvalitet for både tømrere/snedkere og møbelproducenter. Ostermann-kanterne passer nemlig perfekt til overfladerne fra over 100 pladeleverandører i hele Europa hvad angår farve, dekoration og struktur.

Europas største kantsortiment

Vi tilbyder Europas største kantsortiment. Og har selvfølgelig kanter, der passer til overfladerne fra Formica, Swiss Krono, Pfleiderer og Egger med på messen. Desuden kan de besøgende på messen forvente en række trendkanter. De ekstremt matte kanter er i øjeblikket særligt populære. Andre højdepunkter er kanter i marmor- og terrazzo-look samt kanter med klassiske bordpladedekorationer eller kanter med tekstilprægning.

Perfekt service hele vejen rundt om kanten

Ud over de mange forskellige kanter er det især serviceydelserne, som kendetegner Ostermann. For eksempel leveres kanterne i de mindste mængder – helt ned til en meter. Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16.00, afsendes allerede samme dag. På forespørgsel fås alle kanter også med smelteklæberbelægning. Til bearbejdning med moderne nulfugeteknologier leverer Ostermann TPU-, laser-, TPU-Airtec- og TPU-Infratec-kanter, som er specialtilpasset til den pågældende maskinteknologi.

Kompetent vejledning

Du kan få venlig og kompetent rådgivning på messen af Ostermanns salgsmedarbejdere. For alle, der gerne vil bestille møbelkanter online, findes Ostermanns brugervenlige webshop også på dansk. Du indtaster blot pladenavnet eller pladenummeret i søgefeltet på startsiden, og får derefter Ostermanns forslag til den perfekt matchende kant.

Overblik over service hos Ostermann

  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Airtec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Største pladesamling i Europa med 150.000 tilordninger
  • Største kantsortiment i Europa
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag.

Om Ostermann

Vi vil gerne understøtte vores kunder i håndværksbranchen og inden for møbelproduktion så perfekt som muligt med service, udvalg og tempo. Derfor får du ikke kun Europas største kantsortiment hos os, men også tekniske profiler, grebsprofiler eller LED-profiler til belysning af moderne møbler. Særligt populært er vores sortiment af værkstedsartikler, klæbemidler og rengøringsmidler. Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige services og forædlinger, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier. Og da vi ved, hvor vigtigt tempoet er i håndværksbranchen, afsendes alle lagerartikler, som er bestilt inden kl. 16, allerede samme dag.

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11