23948sdkhjf

Ostermann har kanterne, der passer til

Mens nogle mennesker bevidst vælger lyse, muntre farver i deres indretning, foretrækker andre mørke overflader. De kommer perfekt til deres ret i et elegant materialemix. Kantspecialisten Ostermann tilbyder de helt rigtige møbelkanter til formålet.

For at undgå at det bliver kedeligt, når man indretter med mørke, rolige farver, er det en god idé at kombinere forskellige materialer eller materialeimitationer med hinanden.  Hertil tilbyder pladeproducenterne et bredt udvalg af overflader i træ-, beton-, sten- eller metaloptik. I kombination med matchende uni-farver giver det et nyt look til køkken-, bad- og stuemiljø. Netop med dette for øje har Ostermanns kantspecialister gennemgået det store udvalg af pladedekorationer og anbefaler en række kanter afstemt i den helt rigtige kombination. Al information om de viste kanter findes ved at indtaste søgeordet "#Highlights04" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

Mørke træmønstre

Til særligt elegante møbelemner i mørkt trælook anbefaler Ostermann-eksperterne ABS-kanten Tossini Elm Dark Brown med sit meget diskrete farvespil. Foretrækkes en lysere grundtone og lidt mere kontrast i træets struktur, er ABS-kanten Gladstone Oak Tobacco et attraktivt alternativ. Lige så kontrastfyldt, men lidt mørkere, er ABS-kanten Flamed Wood med et flammet egetræslook.

Stærk effekt: Beton og stål

Det industrielle udseende af beton eller stål er et perfekt supplement til træfinish. Til betonoverflader anbefaler kantspecialisterne ABS-kanten Chicago Concrete Dark Grey. Den varme, homogene grundtone kan kombineres på rigtig mange måder. Det samme gælder i øvrigt for ABS-kanten stål mørk glat. Den afdæmpede dekoration følger tendensen til stærke metallooks, men som overflade virker den markant køligere.

Trendy stendekorationer

Den levende indfarvning af naturtro stendekorationer tilbyder det perfekte spil til et i øvrigt monokromt look. ABS-kanten Magma Granit Grey giver lysere kontraster med sine lidt store cremefarvede indeslutninger. ABS-kanten Tessina Ceramic Terra virker derfor noget mere rolig med en fin balance af lys grå, lys beige og mørke toner. Ønsker man at blive i den afdæmpede farveskala, anbefales ABS-kanten Pietra Grigia sort med sin let matte marmoroptik og få tynde, lyse årer.

Basis: Rolige uni-farver

Ostermann-eksperterne har valgt ABS-møbelkanterne med metalsort mikrostruktur eller grafitgrå mikrostruktur som basisfarver til de mange dekorative overflader. Kanternes let matterede og bløde overflade spiller perfekt op mod de nævnte dekorationskanter.

Bestilt. Pakket. Leveret.

Ostermann leverer alle ABS-møbelkanter i helt små mængder ned til 1 meter. Alle bestillinger på lagervarer, der modtages før kl. 16, sendes samme dag. Også lim og rengøringsmidler til kantbehandlingen fås hos Ostermann.

Overblik over service hos Ostermann

  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Airtec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Største pladesamling i Europa med 150.000 tilordninger
  • Største kantsortiment i Europa
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag.

Om Ostermann

Vi vil gerne understøtte vores kunder i håndværksbranchen og inden for møbelproduktion så perfekt som muligt med service, udvalg og tempo. Derfor får du ikke kun Europas største kantsortiment hos os, men også tekniske profiler, grebsprofiler eller LED-profiler til belysning af moderne møbler. Særligt populært er vores sortiment af værkstedsartikler, klæbemidler og rengøringsmidler. Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige services og forædlinger, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier. Og da vi ved, hvor vigtigt tempoet er i håndværksbranchen, afsendes alle lagerartikler, som er bestilt inden kl. 16, allerede samme dag.

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079