23948sdkhjf

Møbelcirkel sparer Randers for millionbeløb

1,4 millioner kroner. Det er, hvad Randers Kommune sidste år sparede ved at genbruge kommunens egne møbler i stedet for at indkøbe nye. Dermed er det interne genbrugsprojekt Møbelcirklen kommet stærkt fra start, og initiativet har vakt opmærksomhed flere steder i landet.

Det skriver mediet Randers i Dag.

Møbelcirklen henter møbler, som ikke længere er i brug på arbejdspladser i Randers Kommune, for herefter at sætte dem til salg internt i kommunen. Genbrugsinitiativet har kørt siden april 2021, og allerede d. 21. oktober nåede man årets mål om besparelser på 1 mio. kr.

– Det er enormt tilfredsstillende, at projektet er en succes, og det giver blod på tanden efter mere. Møbelcirklen har et kæmpe potentiale, og vi ser frem til at indhente og genbruge endnu flere møbler i fremtiden, siger Mark Sabro Gregersen, projektleder for Møbelcirklen til mediet.

Ifølge Randers i Dag har projektet sikret sig bevågenhed fra flere andre af landets kommuner samt fra Miljøministeriet, der har fremhævet projektet i en udgivelse om grønne offentlige myndigheder.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078