23948sdkhjf

Paramedicineres sildebensparket hittede i løvehulen

Løvens Hule-investorerne Christian Arnstedt og Jacob Risgaard har netop sikret sig 30 pct. af virksomheden Urban Hald, der har specialiseret sig i import af sildebensparketgulve, microcement og netpuds til facader. Investeringen er blandt de største i Løvens Hule nogensinde.

Succesen for Urban-Hald fik i i går aftes i det seneste afsnit af Løvens Hule Coolshop-medejer Jacob Risgaard og CEO i Blazar Capital Christian Arnstedt til at lægge 2,4 mio. kroner for 30 pct. af virksomheden, der således er værdisat til otte mio. kroner. Investeringen skal bruges til at øge væksten og åbne endnu flere showrooms rundt om i landet.

Det skriver Urban-Hald i en pressemeddelelse.

Begge er paramedicinere

Det var to private husrenoveringsprojekter, som 2016 fik Lasse Hald og Daniel Urbaniak til at undersøge markedet for sildebensparketgulve i Polen, hvor Daniel oprindeligt kommer fra. Det lagde grundstenen til deres fælles virksomhed Urban-Hald, der sælger sildebensparketgulve, microcement og netpuds via internettet og to ubemandede showrooms i Hjørring og Dragør, hvorfra kunderne kan få vejledning via nettet.

Lasse Hald og Daniel Urbaniak er begge uddannet paramedicinere og havde derfor i opstartsfasen god tid til at fokusere på Urban-Hald mellem døgnvagterne. Det skabte grundlaget for en succesrig importvirksomhed, der under Corona-nedlukningen nærmest eksploderede og i seneste regnskabsår nåede en omsætning og en bundlinje på hhv. 8,5 mio. og 1,4 mio. kroner.

- Vores produkter er noget af det bedste, du kan købe, og samtidig ligger vi 20-30 pct. under konkurrenterne i pris, da vi køber ind i Polen. Både microcement og sildebensparket er en kæmpe indretningstendens i Danmark, og vi har tilsyneladende ramt et hul i markedet, som vi slet ikke har set toppen af endnu.

Det var fantastisk at opleve interessen omkring vores lille hjertebarn, og at få Jacob Risgaard og Christian Arnstedt med som investorer er noget af det største, vi kunne håbe på, siger Lasse Hald, der sammen med Daniel Urbaniak nu skal i gang med at øge andelen af BtB-kunder på især netpudsprodukterne til facaderenovering.

Intuitive instruktionsvideoer

Sildebensparketgulve er traditionelt meget dyre i Danmark, og det at lægge mikrocementgulve er ofte forbundet med professionel håndværkerhjælp og ret dyre materialer. Urban-Hald har imidlertid lagt intuitive instruktionsvideoer op på hjemmesiden, og det har sammen med de prisvenlige produkter skabt stor efterspørgsel hos de renoveringsivrige danskere.

- Det er genialt at åbne lige netop den her type virksomhed i en tid, hvor så mange danskere har brugt så meget tid på at renovere deres boliger. Qua deres kontakter i Polen har Urban-Hald nogle helt særlige forudsætninger for at lykkes i det her marked, og det har de bevist, at de evner at kapitalisere på, siger Christian Arnstedt og fortsætter:

- Vi er enormt tilfredse med at kunne gå ind i virksomheden på et strategisk vigtigt tidspunkt, og jeg er overbevist om, at vi sammen med Daniel og Lasse kan skabe en virksomhed med mange nye arbejdspladser og øget samhandel mellem Danmark og Polen.

Christian Arnstedt erhvervede sig 10 procent af Urban-Hald, mens Jacob Risgaard løb med 20 pct.af virksomheden.

Urban-Hald har indtil videre seks fuldtidsansatte på hovedkontoret i Hjørring, hvor Lasse Hald og Daniel Urbaniak står for kontakten til både slutkunder og virksomhedens leverandører i Polen. Urban-Hald importerer udelukkende FSC-certificerede gulve fra miljøskove i Polen og resten af Europa, og microcement- og netpudsprodukterne fremstilles hos udvalgte producenter i Polen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078