23948sdkhjf

Kinnarps-møbel finder vej til Hollywood

En prisvindende lænestol fra Kinnarps’ datterselskab Materia landede en rolle i science fiction-filmen ”Prometheus”, som fik premiere i Danmark i sidste uge.
Torsdag den 31. maj var der dansk premiere på Ridley Scotts nyeste film; ”Prometheus”.

Filmen er lidt af en fjer i hatten for Kinnarps og datterselskabet Materia, som kan glæde sig over, at det er lykkedes at få lænestolen ”Omni” med på rollelisten hos 20th Century Fox.

En stor del af optagelserne til filmen foregik i England. Marc Bird, Kinnarps’ britiske marketingchef, forklarer, hvordan ”Omni” blev castet:

- Vi fik et opkald fra designerne, der arbejdede på ”Prometheus”-settet ved Londons Pinewood Studios. Scenografen, Sonja Klaus, havde set et billede af vores ”Omni”-lænestol i London Evening Standard og syntes, at stolens slanke sølvstel og hvide lædersæde ville passe perfekt til det futuristiske ”Promentheus”-rumskib.

Marc Bird tilføjer, at ”Prometheus”, med Academy Award-vindende Arthur Max som produktionsdesigner, har opnået stor anerkendelse for valg af designelementer.

- Filmens ry for vægt på design gør os endnu mere stolte over, at Omni blev valgt, siger Marc Bird.

Kinnarps er grundlagt i 1942 omsætter for ca. 5 mia. SEK fordelt på 40 markeder verden over. I Danmark har Kinnarps 60 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Brøndby samt afdelinger i Aarhus, Aalborg og Middelfart.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078