23948sdkhjf

Stark gennemfører tredje tyske opkøb

Trælastgiganten Stark har netop underskrevet sit tredje store opkøb i Tyskland. Dermed styrker kæden sin position på Europas største marked for byggematerialer, der på bare tre år er vokset til nu at udgøre tæt på halvdelen af Stark Groups omsætning.

Seneste opkøbsmål er hidtil familieejede Tröger & Entenmann Group, der har en årlig omsætning på omkring 500 mio. kr., og som med 11 forretninger står stærkt i den Syd- og Østtyske region.

– Jeg er taknemmelig for, at en stærk, familieejet virksomhed ser Stark Group som en god ejer, lyder det fra Søren P. Olesen, adm. direktør i Stark Group, der ser frem til at byde 170 nye kolleger velkommen i familien.

Tröger & Entenmann Group har specialiceret sig inden for VA (vand- og afløbsprodukter) og entreprenør, hvor Stark allerede har sikret sig en position. Den danske trælastkædes tyske portefølje tæller nemlig også Muffenrohr Tiefbauhandel, der er Tysklands næststørste inden for specialistområdet, og med købet af markedets femtestørste virksomhed understreger Stark nu sit fokus og styrker positionen på området.

Stark Group etablerede i 2019 sin tyske forretning ved købet af Saint-Gobains tyske distributionsforretning. Siden har kæden gennemført opkøbet af tag- og facadespecialisten Melle Gallhöfer og nu Tröger & Entenmann Group, der begge underbygger virksomhedens delstrategi om at blive stærk inden for specialistområder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175