23948sdkhjf

Dinesen sætter BIG-direktør for bordenden

Den familieejede plankeproducent Dinesen har skiftet ud på formandsposten, hvor en prominent profil er trådt ind.

Det skriver Børsen. 

Det nye ansigt i Dinesens bestyrelse tilhører Sheela Søgaard, adm. direktør i arkitektfirmaet BIG, der under Søgaards ledelse er vokset fra 45 til 600 medarbejdere de seneste 14 år.

Udskiftningen sker, et år efter Thomas Dinesen overlod direktørposten til Dennis Stokholm – den første direktør hvis efternavn ikke matcher virksomhedens. Og ifølge den tidligere ejerleder er der tale om et scoop. Han betegner Sheela Søgaard som flittig, grundig og vidende på kreative virksomheder, mens den nye bestyrelsesforkvinde peger på et fælles værdisæt som afgørende for at takke ja til posten.

– Hos BIG er vores dagsorden ikke at vokse, men at lave det som vi er gode til. Den tankegang fandt jeg hos Dinesen, hvor der også er plads til andet end den lineære vej og mulighed for at arbejde med intuition og lyst. Og så er jeg god til at arbejde med førstegenerationsvirksomheder, hvor det er vigtigt at forstå ejerne og deres ønsker, siger Sheela Søgaard til avisen.

Sheela Søgaard overtager posten for bordenden efter Nicholaisen-direktør Thomas Biehl, der har siddet i formandsstolen siden 2018.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093