23948sdkhjf

Ny generation træder til hos maskinproducent

En ny generation af Kallesøe-familien træder nu ind i topledelsen hos vestjyske Kallesoe Machinery, der producerer store anlæg til limtræsindustrien.

Kristian Kallesøe overtager posten som administrerende direktør efter Bjarne Andersen, mens Kristian Kallesøes far, Bruno Kallesøe, træder tilbage som CSO. Bruno Kallesøe fortsætter som senior advisor i virksomheden.

Bjarne Andersen får titel som COO, driftsdirektør i firmaet. Han og Kristian Kallesøe udgør fra 1. januar topledelsen i virksomheden.

Kristian Kallesøe, den ny topdirektør, har arbejdet i virksomheden siden 2007 og har arbejdet som COO i perioden fra 2010 til 2018. I den periode fungerede han også som salgschef og stod for mange store kundetilpassede løsninger. Derfor har han et stort kendskab til såvel den globale træindustri som til virksomhedens drift.

Kallesoe kan noget helt unikt, og det skyldes især, at vi har nogle meget dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg er sikker på, at vi går endnu flere spændende år i møde, og jeg glæder mig til at løfte opgaverne, siger Kristian Kallesøe.

Bruno Kallesøes anden søn, Jens Kallesøe, bliver CSO med ansvar for salg og markedsføring.

Tysk hovedaktionær

Den tyske maskinproducent Homag overtog i foråret 2021 aktiemajoriteten (70 pct) i Kallesoe Machinery. Bruno Kallesøe og hans to sønner har til sammen 30 procent af ejerskabet.

Kallesoe Machinery fremstiller anlæg til træindustrien, der limer og presser træ til limtræsplader, limtræsbjælker og til krydslamineret tømmer (Cross Laminated Timber).

Virksomheden er inde i en stærk vækstperiode, fordi efterspørgslen efter limtræ er voksende globalt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094