23948sdkhjf

Reol-duos restaurationsprojekt risikerer at ende i retten

Atbo-duoen Sebastian Gubi og Peter Mondrup kastede sig i 2020 ud i et restaurantionseventyr, der nu har kurs mod retten.  

Det viser en række dokumenter, Wood Supply har fået indsigt i.  

Sebastian Gubi og Peter Mondrup stiftede i slutningen af 2019 anpartsselskabet SP2020 ApS. Året efter overtog selskabet den indiske restaurant Guru nær Rådhuspladsen i København og tog navneskift til Guru.dk ApS. 

Nu har minimum tre tidligere medarbejdere gennem forskellige fagforeninger stævnet selskabet med påstande om uretmæssig bortvisning og manglende lønudbetaling. Det samlede krav er på mere end 600.000 kroner.

Peter Mondrup er i dag ude af såvel direktionen som ejerskabet af Guru.dk ApS, men han sad på direktørposten indtil maj i år og dermed i den periode, de påståede forhold skulle have fundet sted. Ifølge ham er stævningerne uberettigede. 

Vores medarbejdere mødte ikke på arbejde på trods af gentagne anmodninger. Derfor blev vi anbefalet af Horesta (brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet, red.) at opsige medarbejderne. Det er Horesta, der kører sagerne, vi har ikke gjort noget forkert, og nu må vi se, hvor sagen ender, siger Peter Mondrup. 

Wood Supply har forsøgt at få de tidligere ansatte i tale. De har ikke ønsket at stille op til interview. 

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078