23948sdkhjf

Landets største gulvgrossist har haft et usædvanligt år

For Jacob Storm har det første halvandet år i front for den Bygma-ejede gulvgrossist Scandinova ikke været uden udfordringer. Alligevel kan direktøren med tilfredshed se tilbage på et 2021, der trods coronaen bød på en vellykket messe og en pæn vækst på toplinjen.

Ifølge gulvgrossisten er omsætningen vokset 20 pct., siden Jacob Storm indtog direktørstolen i juni 2020, men direktøren peger på, at det tal kunne have været endnu højere.

– I foråret var 22 ud af 35 ansatte hjemsendt. Det betød, vi måtte lukke butikken i Søborg i tre dage. Sådanne indgreb har naturligvis stor betydning for omsætningen i en forretning som vores, siger Jacob Storm i en pressemeddelelse.

Forventer pæn bundlinje

Han peger også på at de massive prisstigninger på byggematerialer har gjort tilværelsen udfordrende.

– Vi har skulle finde vores vej i månedlige prisstigninger. Det har været svært at manøvrere i, det erkender vi. Det har også være en udfordring for kunderne, men vi har generelt mødt stor forståelse, siger Jacob Storm der understreger, at man ikke har benyttet lejligheden til at hæve priserne mere end nødvendigt.

– Vi bærer prisstigningerne fra leverandører videre 1:1, og så håber og tror vi på, at vores kunder også bærer dem videre til deres.

Til trods for skyhøje priser på materialer og fragt forventer Jacob Storm ”rigtig pæne bundlinjetal”, hvilket udelukkende skal tilskrives et øget salg.

Og selvom tredje corona-bølge i øjeblikket ruller ind over landet, forventer han, at der i 2022 igen kommer gang i afholdelsen af kurser og uddannelse for kunder og medarbejdere. Derudover vil gulvgrossisten lægge strategisk fokus på, at det fremover skal være nemmere at handle med og være leverandør for Scandinova.  

– Det kommer til at medføre en række nye, spændende tiltag, som vi ser meget frem til at løfte sløret for, afslutter Jacob Storm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.097