23948sdkhjf

Davidsen stikker spaden i Svendborg

Efter et år med salgskontor og en mindre butik og trælast i Svendborg sætter Davidsens Tømmerhandel nu fart på næste fase af de sydfynske investeringer - nemlig byggeriet af en ny, stor tømmerhandel.

Torsdag d. 9. december tog Svendborgs borgmester, Bo Hansen, og Davidsen-ejer Povl Davidsen første spadestik til det 4.000 kvm store byggeri, der ventes at stå færdigt til sommer. Dermed er kæden endnu bedre rustet til at servicerer de sydfynske håndværkere og semiprofessionelle selvbyggere, der siden sidste år har kunnet benytte sig af Davidsens sortiment og faglige sparring via salgskontoret.   

– Kunderne har taget utroligt positivt imod os her i Svendborg, og vi har på kort tid fået skabt en stærk, lokal forankring og et godt afsæt for en ny stor tømmerhandel, som vi nu indleder byggeriet af, fortæller Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsen, og fortsætter:

 – 12 af vores i alt 13 medarbejdere i Svendborg bor lokalt og har solid erfaring med byggeri og trælast. Kombineret med vores ambition om at lagerføre et stort antal varer har det helt sikkert været medvirkende til, at vi er kommet så positivt fra start i byen, som vi er.

Mange små og mellemstore

Når byggeriet står færdigt til sommer, får Davidsen ud over de nuværende bygninger på 700 kvm yderligere 2.400 kvm lager og overdækket trælast samt ca. 1.200 kvm butik og 500 kvm salgskontorer. I forvejen betjener Davidsens store tømmerhandel i Odense de professionelle kunder på store dele af Fyn.

– Markedet her på Sydfyn med mange små og mellemstore håndværksvirksomheder passer rigtig godt til Davidsens profil med stor faglighed, lokalt tilpasset sortiment og ikke mindst medarbejdere, der bor i byen og kender forholdene hos de lokale håndværkerne utroligt godt. Det er den profil, som vi bygger videre på, når vi i den kommende tid skal ud at ansætte flere erfarne medarbejdere, forklarer Tom Callesen, trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Svendborg.

Han peger på, at håndværkerne i øjeblikket har rygende travlt med renoveringsprojekter og nybyggeri for såvel private som erhvervskunder, hvilket ifølge den lokale trælastdirektør stiller krav til, at der er de rigtige varer på hylderne og en forståelse for kundernes behov.

 –  Med en ny og langt større Svendborg-afdeling får vi endnu bedre muligheder for at folde Davidsens fulde koncept ud med fokus faglighed og alt på lager til de professionelle håndværkere og ambitiøse selvbyggere, der helt tydeligt efterspørger en faglig stærk og velassorteret tømmerhandel, fastslår han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172