23948sdkhjf

Derfor er vinduesproducent helt vild med håndbold

- Vores sponsorat har uden tvivl øget kendskabsgraden til vores brand. Og dét kombineret med blandt andet et stort engagement fra både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere betyder, at vi endnu en gang forlænger det gode samarbejde – og nu også med herrelandsholdet som en del af aftalen, siger salgschef hos KPK Døre og Vinduer, Peter Bechmann.

Den nordjyske vinduesproducent og Dansk Håndbold Forbund har netop underskrevet en ny toårig sponsoraftale. KPK har været sponsor for kvindelandsholdet de seneste seks år.

 Aftalen er nu forlænget frem til 2024 og derudover indebærer partneraftalen som noget nyt, at KPK fremover også kan invitere samarbejdspartnere til herrernes kampe, hvor virksomhedens logo nu også vil være at finde på gulvbanderne.

- Med den nye aftale kan vi invitere kunder ikke alene til damernes kampe, men også til herrernes. På den måde kan vi tilbyde endnu mere til vores samarbejdspartnere og komme endnu bredere ud til befolkningen, mens sponsoraftalen samtidig giver os flere geografiske muligheder og generelt mere fleksibilitet. Vi glæder os dermed til at kunne dele flere gode nu både herre- og damehåndboldminder med kolleger og samarbejdspartnere de næste to år, hvor Danmark blandt andet skal være vært for VM i kvindehåndbold i 2023, forklarer Peter Bechmann.

Hos DHF ser man frem til fortsat at have KPK med sig på sidelinjen, lyder det fra forbundets direktør, Henrik M. Jacobsen:

- Vi har de seneste år haft et rigtigt godt samarbejde med KPK, og derfor er vi også glade for, at de fortsætter som sponsor i de kommende to år. Vi har siden 2015 oplevet en helt enorm opbakning fra både KPK’s medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og dem håber vi selvfølgelig på at se på lægterne igen i de kommende år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078