23948sdkhjf

Trappe-ekspert satser stort på ny bolig-trend

I hele Skandinavien er der en tendens til, at flere flytter til mindre kvadratmeter i de største byer. Det oplever DOLLE Nordic i form af en stigende efterspørgsel på trapper til hemse og loftsrum til beboelse. Virksomheden går derfor nu, som et led i en ambitiøs vækststrategi, på markedet med 11 nye FSC-certificerede trappeløsninger og fordobler dermed sit sortiment af lofttrapper.

- Der er tale om den største produktlancering i vores historie, som ikke alene spiller en kæmpe rolle for os internt, men som forhåbentlig også kommer til at påvirke vores salg markant. Vi har investeret mange penge i indkøbet af de nye trapper og har således også store forventninger til salget på det skandinaviske marked.

Fra vores søsterselskaber rundt om i Europa ved vi, at der er et stort potentiale for kundetilpassede trapper til hemse og loftsrum til beboelse, der er lette at montere selv, siger Jesper Holm, der er adm. direktør i Dolle Nordic, som er en nordisk salgsorganisation med speciale i lofttrapper

Han forventer, at den nye produktlancering vil hæve omsætningen markant fordelt på de danske, svenske og norske markeder frem mod år 2025. Derudover håber Jesper Holm, at den øgede salgsaktivitet vil betyde, at han kan ansætte endnu flere hænder i de kommende år. 

 Vækstpotentialet i storbyen

Den grundlæggende filosofi i virksomheden er at tænke i kubikmeter frem for kvadratmeter, når man skal indrette boligen. Og den tankegang er især målrettet boligejere i de større byer. Her oplever virksomheden nemlig en stigende efterspørgsel på pladsbesparende trappeløsninger:

- Flere og flere ønsker at bo i og omkring storbyerne, hvilket betyder, at mange vælger at bo i lejligheder eller rækkehuse, hvor pladsen ofte er trang. Vores produkter kan hjælpe boligejerne her med at indrette sig i højden og dermed spare gulvplads – for eksempel ved at udnytte et loftsrum til opbevaring eller bygge en hems til børnene, siger Jesper Holm i en pressemeddelelse.

Ni ud af de 11 nye trapper er såkaldte modultrapper – der tilbyder over 1.640 kombinationsmuligheder og skræddersyede løsninger tilpasset hjemmets behov og indretningsstil. For eksempel er det muligt at tilpasse trapperne i højden, tilkøbe trin og selv vælge farve, gelændertype og stålramme. Kun to af trapperne er færdige pakkeløsninger, hvor konstruktionen og designet er låst fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111