23948sdkhjf

Massiv eg og fingertappede skuffer hitter hos lejlighedskøbere

I et esbjergensisk lejlighedsprojekt har bygherre Jesper Rehne Jensen opprioriteret kvalitetsmaterialerne. Det betyder massive trægulve og egetræskøkkener med fingertappede skuffer, og det atypiske valg har ifølge den erfarne projektmager været et hit hos de potentielle købere.

– I forbindelse med ombygninger af beboelsesejendomme bruger jeg normalt standardvarer af en fornuftig kvalitet til rimelige penge, men i dette tilfælde er jeg gået all-in på de bedste materialer. På den måde oplever folk lejlighedernes fulde potentiale ved fremvisninger, siger bygherre Jesper Rehne Jensen og uddyber:

– De potentielle købere kan bedre se mulighederne og ofte bedre se sig selv i boligen, når der er gjort mere ud af det.

Inventar spiller stor rolle

Massive trægulve i samtlige lejligheder og et køkken i massivt egetræ med fingertappede egetræsskuffer er centrale elementer, der ifølge Jesper Rehne Jensen højner det samlede indtryk. Han peger på, at netop valget af køkken og gulv er noget af det, der kan blive tungen på vægtskålen og afgøre, om folk køber eller ej.

– Det har faktisk overrasket mig, hvor stor en rolle det rigtige inventar spiller, når en lejlighed skal sælges, men i dette tilfælde er der ingen tvivl om, at især køkkenet og trægulvene har blæst folk bagover. Kunderne har virkelig fået en wauw-oplevelse, siger Jesper Rehne Jensen.

Det er køkkenet Nordic Creation fra HTH, der er brugt i lejlighederne på Kronprinsensgade, og køkkenproducenten mærker tydeligt tendensen til, at der i stigende grad skrues op for kvaliteten i lejligheder med salg for øje.

– Det er atypisk, at det er vores mest eksklusive køkken, man vælger til sådan et projekt, men over de sidste par år har vi helt klart set et øget fokus på kvalitet. Mange vil gøre det en tand mere lækkert end tidligere, siger Kent Thomsen, der er erhvervschef hos HTH Køkkener.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063