23948sdkhjf

Navnenyt: 25 år i byggecenterkæde – og specialist i maling

Jannie Thermann Hansen, der er sælger i Bygma St. Heddinge har 25-års jubilæum i dag den 11. november

De 25 år, der er gået, siden en ung Jannie Thermann Hansen kom i lære som salgsassistent i Hårlev Tømmerhandel, føles ikke som særligt lang tid. Det ene år har taget det andet, og udfordringerne på jobbet har hele tiden været spændende nok til, at Jannie havde lyst til at blive i Bygma-koncernen, som senere overtog hendes arbejdsplads.

Egentlig fik Jannie sin læreplads, fordi en anden var sprunget fra.

- Jeg kom for sent med min ansøgning og tog i stedet arbejde i et gartneri. Så jeg blev vildt glad, da jeg alligevel fik mulighed for at starte i trælastbranchen, og jeg havde nogle gode år i Hårlev. Efter læretiden blev jeg tilbudt ansættelse i butikken tæt på min hjemby, som havde samme ejer, og i dag hedder Bygma St. Heddinge. Det var jeg ikke svær at overtale til, siger Jannie.

Bred produktviden

I de første år Jannie var ansat i St. Heddinge var hun sælger i farveafdelingen. I dag er hun fortsat specialist i malingsprodukter, men hun har opnået en bred viden om stort set alle produktgrupper, der fås i butikken. Hun nyder at kollegaerne arbejder som et tværfagligt team, der kan supplere hinanden med det, de hver især ved mest om.

- Det var en positiv ændring både for os og kunderne, da forretningen etablerede fælleskontor for butik og trælast, forklarer kun.

Udover det gode kollegaskab, værdsætter Jannie den kontakt hun har med de lokale kunder.

- Oftest kender jeg deres fornavn og ved hvilke projekter, de arbejder på. Det gør relationerne personlige og betyder at jeg bedre kan sparre og vejlede om materialerne. Det øger også min egen glæde ved at gå på arbejdet.

Jannie Thermann Hansen bor i Lille Heddinge ved Rødvig, sammen med sin mand og deres søn og datter på 19 og 14 år. I Corona-tiden, som bød på mange gåture, begyndte Jannie at tage sit kamera med ud i naturen. Det er blevet til en passioneret hobby, så i fritiden færdes hun fortsat ved bl.a. Stevns Klint og Rødvig Havn for at tage flotte billeder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11