23948sdkhjf

Bygma udvider samarbejde med Huscompagniet: Skal levere til hele landet

Danmarks største producent af type- og etfamiliehuse, Huscompagniet, udvider nu sin eksisterende aftale med Bygma til at omfatte levering af byggematerialer til hele det danske marked. Det oplyser Bygma Gruppen i en pressemeddelelse.

Bygma er i forvejen hovedleverandør til det børsnoterede selskab, og har i flere år leveret materialer til cirka 1.000 huse om året i Jylland og på Fyn, men aftalen udvides nu til også til at omfatte projekter øst for Storebælt.

Coronaleveringer var afgørende

Ulrich Chrone, indkøbsdirektør i Huscompagniet, fortæller ifølge pressemeddelelsen, at hovedårsagen til det udvidede samarbejder er stor tilfredshed med leverandøren i en svær coronatid, der ellers har budt på udfordringer på netop den front:

– Vi oplever at Bygma agerer fagligt dygtigt og løser de udfordringer der er, bl.a. ved at lave lokale tilretninger. Bygma har håndteret Corona-perioden godt, og har købt stort ind for at kunne levere. Vi er glade for den sparring, vi får omkring nye løsninger og alternative produkter, siger han og peger på, at der også på den grønne dagsorden er noget at høste på aftalen. 

– Det er desuden en afgørende parameter - i takt med de stigende krav til bæredygtighed - at vi har et frugtbart samarbejde med Bygma om at optimere husbyggeri i en bæredygtig agenda, lyder det. 

Regionsdirektør i Bygma, Peter Schepler, er også særdeles tilfreds med det udvidede samarbejde med storkunden.

– Det er en fornøjelse at arbejde med så struktureret en kunde, og der er god dialog hele vejen rundt. Nu bliver vores forretninger øst for Storebælt også en del af aftalen. Det ser jeg som en stor fordel både for Huscompagniet og for Bygma, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157