23948sdkhjf

Nyt partnerskab giver træindustrien en gang lak

Et nyt samarbejde inden for overfladebehandling til træindustrien skal gøre det nemmere at være forbruger af Sherwin-Williams Denmarks produkter.

Det oplyser den amerikanskejede overfladebehandlingsproducent i en pressemeddelelse.

– Vi har længe søgt en forhandler, som gør det muligt for os at komme bredere ud i markedet og samtidig servicere vores kunder endnu bedre med hyppigere servicebesøg og teknikere tættere på. Det har vi fundet i Scandinavia Paint Solution, fortæller Klaus Mikkelsen adm. direktør for Sherwin-Williams Denmarks.

At Sherwin-Williams har udvalgt Scandinavia Paint Solution som en eksklusiv samarbejdspartner på deres brands til træindustrien i Danmark fra den 1. januar 2022, skyldes blandt andet virksomhedens volumen og at man sammen kan nå ud til helt nye kundegrupper.

Tre parter vinder

– Scandinavia Paint Solution kommer ud til mange faggrupper og kundegrupper, som vi ikke har mulighed for at nå ud til flere, siger Klaus Mikkelsen og peger på, at det nye partnerskab ikke blot er et normalt leverandørforhold. Det går længere end det.

– Vi skal udnytte hinandens kompetencer for at give kunden den bedste service. Det betyder også, at vores teams, der udfører servicebesøg, kommer til at arbejde tæt sammen og overlappe hinanden geografisk. Det er vist det, man kalder for win-win for alle tre parter, forklarer han.

For Scandinavia Paint Solution har Sherwin-Williams en størrelse og en produktportefølje, der passer perfekt i et samarbejde med den Odensebaserede virksomhed.

– Sherwin-Williams har en kæmpe produktportefølje og dygtige teknikere. Det betyder, at vi kan servicere og supportere vores kunder langt bedre sammen med dem, end vi har kunnet hidtil, siger Henrik Bang, salgsdirektør hos Scandinavia Paint Solution.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.174