23948sdkhjf

Bygma bygger videre på nyt amagerkansk logistikcenter – storentreprise på plads

Skou Gruppen har underskrevet kontrakten på en storentreprise for opførelse af Bygma´s nye 10.000 kvm Logistikcenter på Amager, meddeler entreprenørfirmaet på LinkedIn.

Storentreprisen omhandler tre bygninger, den nye håndværkerbutik, det nye kørselskontor og det nye portnerhus, hvor Skou Gruppen skal stå for tømrer-, tagdækning-, murer-, gulv- maler- og blikkenslager arbejder. Fra Bygmas side bekræfter kommunikationsrådgiver Jytte Wolff-Sneedorff overfor Licitationen - Byggeriets Dagblad, at Skou Gruppen har vundet storentreprisen.

10.000 kvm butik, lager og distributionscenter

Den nye proff-forretning - Bygma København – opføres på en 26.000 kvm stor grund og kommer til at bestå af 10.000 kvm bebygget areal med lagerhaller, proff-butik og distributionscenter. Hertil kommer 4.800 kvm overdækket areal, blandt andet med drive-in og et parkeringshus i to etager. 

Bygma København kommer til at indgå i Bygmas Region Øst og forventes at komme til at beskæftige op til 100 medarbejdere, når forretningen er fuldt udviklet.

Hvem der står med de øvrige entrepriser på byggeriet, ønsker byggecenterkæden dog ikke at oplyse af hensyn til øvrige kunder. 

En mindre forsinkelse 

Byggeriet på Kløvermarken tæt ved Prøvestenen på Amager har været undervejs over længere tid. I april sidste år meddelte Bygma således, at man havde markeret første spadestik på det nye trælast- og logistikcenter. 

Dengang lød det, at byggeriet skulle stå inden udgangen af 2021. Tidsplanen holder dog ikke helt, medgiver Bygma nu. 

– Færdiggørelsen følger stort set tidsplanen, understreger Jette Wolff-Sneedorff og uddyber, at det nye center står klar primo 2022. 

Og, tilføjer hun, er der planlagt rejsegilde på Prags Boulevard i midten af november.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109