23948sdkhjf

Kvist har indledt produktion i Letland

Den danske træ- og møbelproducent har gennemført 1. etape af etableringen og beskæftiger nu cirka 150 medarbejdere på sin nye lettiske fabrik.
I november sidste år overtog Kvist Industries den tidligere Saga-fabrik, Laiko, i Letland.

Saga var indtil for få år siden blandt de største udbydere af finer og formspændte komponenter i Nordeuropa, men virksomheden kom i modvind under finanskrisen og blev overtaget af Swedbank.

Siden december måned har Kvist Industries arbejdet hårdt med oprydning og optimering af den interne logistik. 1. etape af etableringen er afsluttet i begyndelsen af april, og der produceres nu i 12.000 af de i alt 22.000 m² produktionslokaler

- Fabrikken beskæftiger pt. 150 medarbejdere med finer og formspændsproduktion, heriblandt fem tidligere ledere, der sammen med udsendte medarbejdere fra Kvist Industries i Danmark og Slovakiet vil udgøre den fremtidige ledelse, oplyser Kvist Industries i et netop udsendt nyhedsbrev.

I forbindelse med overtagelsen af fabrikken sidste år forklarede adm. direktør Michael Kvist, at købet dels skulle ses i lyset af et behov for udvidede faciliteter, og dels som en potentiel indgang til det svenske marked, hvor Saga historisk set har haft en solid position.

Læs også: Kvist Industries på opkøb i udlandet
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078