23948sdkhjf

Hærdede trægulve ruller ud i alle nordiske lande

Bjelin, som producerer trægulve, og som er en del af den svenske familieejede virksomhedskoncern Pervanovo, har med etableringen egen salgsorganisation i Norge, nu nået sit mål om at være til stede i alle de nordiske lande.

Bjelins salgsorganisation skal primært markedsføre den seneste grønne gulvinnovation, de hærdede trægulve, over for arkitekter, projektkunder og trælaster og byggemarkeder i alle lande. Virksomheden fokuserer på det nordiske marked for trægulve, som skønnes at omsætte 20 millioner kvadratmeter om året.

- Vores ambition er at indtage en stærk markedsposition i alle de nordiske lande, siger Freddie Persson, der leder salgsoffensiven som nordisk salgschef hos Bjelin.

-  Derfor øger vi servicen og tilgængeligheden for vores kunder gennem en lokalt baseret salgsorganisation i Danmark, Finland, Norge og Sverige, siger han.

Miljømærkede træprodukter

Bjelin fremhæver i en pressemeddelelse, at produktet hærdet trægulv har haft stor succes på markedet som et prismæssigt overkommeligt og smukt gulv for miljøbevidste kunder.

Den store Gulvkollektionen kan ses i dens mange forskellige versioner i Bjelins showrooms i Stockholm og Helsinki samt hos trælaster og byggemarkeder. Endnu et showroom åbner i det centrale Göteborg til efteråret. København og Oslo er de næste i rækken. På sin hjemmebase i Helsingborg bygger Bjelin et topmoderne digitaliseret logistikcenter og et showroom med en stor gulvudstilling i en og samme bygning. Efterhånden som produktionskapaciteten nu øges i Bjelins nye fabrikker i Kroatien, vil det centrale lager i Skåne være en strategisk vigtig del i at sikre hurtige og effektive leverancer til kunder i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Bag investeringerne ligger prognoser om et øget salg af de hærdede trægulve, som har imødekommet den store efterspørgsel på markedet efter miljøcertificerede trægulve og bæredygtige træmøbler.

- Træ som materiale er blevet en favorit i både boliger og erhvervsejendomme, siger Freddie Persson, som mener, at markedet er ved at gennemgå et stort skift med hensyn til materialer og at det er ved at blive en selvfølge for kunderne at kræve miljømærkede træprodukter.

- Vi bruger mere og mere træ i dag til boligindretning, erhvervslokaler og endda til lejlighedsbyggerier. Det er her at vores miljømærkede trægulve har en naturlig plads, siger Freddie Persson.

De hærdede trægulve er fremstillet ved hjælp af den patenterede Woodura-teknologi, der er udviklet af søsterselskabet Välinge Innovation, som har hjemsted i Viken i Skåne. Bjelin henter sine træråvarer fra FSC-mærkede skove, men har også flere andre miljømærker, f.eks. Svanemærket.

Bjelin er en del af den svenske familieejede virksomhedskoncern Pervanovo med base i Viken i det sydlige Sverige og med topmoderne produktionsfaciliteter i Kroatien.

Koncernen har 2.200 ansatte med en årlig omsætning på 2 milliarder SEK.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156