23948sdkhjf

Bygma opfører tømmerhandel i Svendborg

Lokalplanen er på plads, og inden længe begynder byggecenterkæden Bygma opførelsen af en ny tømmerhandel- og logistikcenter i Svendborg.

Byggeriet opføres på en ca. 30.000 kvm stor grund, der tidligere husede køreteknisk anlæg i Svendborg, og med byggestart umiddelbart efter den 1. oktober forventer Bygma at være færdig hen imod årsskiftet 2022-23.

- Når vi i Bygma vælger at starte en ny forretning i Svendborg, er det fordi, der er godt gang i byggeriet i området, og fordi vi vurderer, at der er gode muligheder for at blive en del af den vækst, der forventes i Svendborg og omegn i de kommende år, siger regionsdirektør hos Bygma Ejnar Andersen i en pressemeddelelse.

Lokal forankring

Den nye forretning kommer til at bestå af en håndværkerbutik og drive-in-hal med et stort overdækket areal imellem. Der bliver også anlagt logistikplads med kørselskontor og flere bulkhaller.

Forretningen i Svendborg passer ifølge Ejnar Andersen geografisk godt ind i porteføljen af de seks øvrige forretninger, der indgår i Bygmas Region Fyn.

- Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed, der bidrager positivt til samfundet. Vi er kommet for at blive, og ser etableringen i Svendborg som et langsigtet tiltag, slutter regionsdirektør Ejnar Andersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111