23948sdkhjf

Bygningspuljen er nede - igen

Bygningspuljen åbnede tirsdag med mere end 25.000 danskere i kø for at få fingre i en del af de 340 millioner kroner, der i denne omgang er afsat til blandt udskiftning af oliefyret med en varmepumpe eller energirenoveringer af boligen. 

Desværre måtte flere danskere i løbet af tirsdagen bøvle med at logge på systemet. Energistyrelsen fik dog styr på det timelange nedbrud - men nu dagen der på ser det ud til at den er gal igen. 

- Køen er på pause grundet tekniske udfordringer, står der på login-siden til Bygningspuljen. 

Af et opslag på Facebook fremgår det at systemet nu er lukket ned på femte time. Energistyrelsen har ingen bud på, hvorfor systemet endnu engang er brudt sammen eller hvornår systemet kører igen. 

- Vi opfordrer fortsat til, at du tilmelder dig mailnotifikation, så du får en mail, når det bliver din tur. Det giver os de bedste muligheder for at hjælpe og kontakte dig. Tilmelder du dig mailnotifikation får du en mail, når det bliver din tur. Hvis du ikke tilmelder dig mailnotifikation, beder vi dig sørge for at holde dit browservindue åbent, skriver Energistyrelsen på websitet. 

På grund af de tekniske vanskeligheder har Energistyrelsen valgt at sætte køen på pause, hvilket betyder at der ikke kan logges på køen i skrivende stund. 

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172