23948sdkhjf

Højt profilerede projekter får Hjørring-firma til at drømme større i Norge

Igennem en længere periode har Glaseksperten i Hjørring haft vind i sejlene i Norge med flere store projekter, som blandt andet omfatter 260 glasløsninger til det luksuriøse boligbyggeri Piren Mandal i den sydlige del af landet. 

Interessen og stigende efterspørgsel fra nabolandet få nu den nordjyske glasproducent til at øge indsatsen rettet mod Norge. I første omgang med en ny area sales manager, Svein Jørgensen, der får ansvaret for det norske salg. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

– Vi har det seneste stykke tid oplevet en stigende interesse på det norske marked, og vi håber og tror, at det er en udvikling, vi vil se endnu mere til fremadrettet. Det er især højt profilerede projekter med flere etager, udsigt og tagterrasse, der er i høj kurs, og vi leverer derfor mange glasværn, som både kan skabe udsyn og skærme for vinden på de mange altaner og terrasser, lyder det fra eksportchef Siggi Strandeng i pressemeddelelsen. 

– Med ansættelsen af Svein som ny area sales manager øger vi vores fokus på eksport til Norge og styrker området, så vi kan udnytte det momentum, vi har, fortsætter han og peger desuden på Svein Jørgensens markedskendskab og netværk. 

Kort om Glaseksperten

Glaseksperten A/S producerer glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger.

Firmaet beskæftiger 230 og har hovedsæde samt 20.000 kvm stor produktion i Hjørring. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156