23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

AP Møbelpolstring ApS

Peder Raagaard Hansen er indtrådt i direktionen hos AP Møbelpolstring ApS i stedet for Anders Lykkegaard Bonnemann. Samtidigt er Anders Lykkegaard Bonnemann udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Peder Raagaard Hansen (kilde: CVR).

AP Møbelpolstring ApS ompolstrer, nybetrækker og nyfremstiller alle typer møbler.

Bruno Hansen Furniture DK ApS

Frederik Bjergø Malling er indtrådt i direktionen hos Bruno Hansen Furniture DK ApS i stedet for Kim Skat Nielsen (kilde: CVR).

Bruno Hansen Furniture DK ApS er et sjællandsk møbelsnedkeri.

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S

Preben Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S (kilde: CVR).

Carl Hansen producerer møbler; herunder en bred vifte af Hans J. Wegners klassiske stole og borde.

Drømmeland A/S

Kim Bruun Andreasen er udtrådt som administrerende direktør hos Drømmeland A/S, mens Frank Stöppel er indtrådt i direktionen. Martin Ronaldus Johannes Marcus Diks er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Michael Vinther. Samtidigt er Arno Petrus Johannes van der Heijden og Frank Stöppel indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kim Bruun Andreasen, Tina Susie Andreasen, John Toftgaard Hansen, Allan Nielsen og Frank Siim Sørensen (kilde: CVR).

Drømmeland A/S sælger senge og madrasser.

Garant Midtjylland A/S

Ebbe Svaneklink er indtrådt i direktionen hos Garant Midtjylland A/S i stedet for Ole Kjær Jensen. Samtidigt er Ole Kjær Jensen udnævnt som bestyrelsesformand (kilde: CVR).

Garant-kæden sælger gulve, tæpper og gardiner.

Ikea A/S

Sara Del Fabbro er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ikea A/S i stedet for Karl Göran Mikael Palmquist. Samtidigt er Martina Parker Norton og Sabine Fasanelli indtrådt i bestyrelsen i stedet for Robert Jan Huib Werkman (kilde: CVR).

Ikea er en af verdens største møbelkæder.

Invita Randers A/S

Bjarne Højer Steinlein er udtrådt af bestyrelsen hos Invita Randers A/S (kilde: CVR).

Invita sælger køkken og garderobeløsninger.

Lilleheden A/S

Thomas Raunsbæk er indtrådt som bestyrelsesformand hos Lilleheden A/S i stedet for Asbjørn Berge, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Christian Grønbæk Esbensen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Lilleheden A/S leverer limtræ.

Palsgaard Spær A/S

Thomas Raunsbæk er indtrådt som bestyrelsesformand hos Palsgaard Spær A/S i stedet for Asbjørn Berge, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Claus Pedersen og Bo Rørbæk Stampe Thomsen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Palsgaard Spær A/S producerer spær.

Poul Kudsk Træagentur ApS

Birthe Elsborg Kudsk er indtrådt i direktionen hos Poul Kudsk Træagentur ApS (kilde: CVR).

Poul Kudsk Træagentur ApS er leverandør af nordisk træ til købere i træindustrien.

Roust Træ A/S

Thomas Raunsbæk er indtrådt som administrerende direktør hos Roust Træ A/S i stedet for Holger Carsten Hansen. Samtidigt er Thomas Raunsbæk indtrådt i bestyrelsen i stedet for Claus Pedersen og Bo Rørbæk Stampe Thomsen (kilde: CVR).

Roust Træ A/S er en ordreproducerende virksomhed, der i dag omfatter traditionel savværksdrift, trætørring, høvleri samt produktion af tagspær, vægelementer, tagelementer og færdige kviste.

Sackit ApS

Kenneth Bjerregaard er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sackit ApS i stedet for Peter Rasmussen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Claus Lyngholm Sørensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Rasmus Haugaard (kilde: CVR).

Sackit ApS producerer sækkestole, bluetooth højttalere og høretelefoner.

Standesign A/S

Mari-Louise Andreasen er indtrådt i bestyrelsen hos Standesign A/S (kilde: CVR).

Standesign A/S producerer, designer og opbygger messestande.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078