23948sdkhjf

Nyt designsamarbejde skal bringe trævirksomhed nærmere slutkunden

Hvad der startede med en stor ordre på rhombeformede trælameller, er netop endt ud i et helt nyt samarbejde mellem Danmarks største træleverandør Frøslev og designvirksomheden Plio – Please leave it outside. Dengang vakte Plios nytænkende tilgang til design opmærksomheden hos Frøslev, og det har nu resulteret i, at de to parter fremadrettet skal samarbejde om at udvikle highend udendørsmøbler, som består af træ og genanvendt stål.

– Innovation og udvikling ligger dybt i Frøslevs DNA. Vi udforsker konstant, hvordan vi kan udvikle træløsninger, der er både æstetiske, praktiske og gode for miljøet. Og med en strategi om i endnu højere grad at udvikle træløsninger til forbrugeren indgår vi nu et samarbejde med Plio, som åbner op for helt nye muligheder, fortæller Brian Nissen, salgs- og marketingschef hos Frøslev.

Ifølge ham har Plio en fornemmelse for design og kvalitet, der taler til den kræsne køber, mens Frøslev kan supplere med de logistiske setup og viden om forskellige træsorter.

 – Frøslev har i mange år været kendt som Danmarks største leverandør af træ til byggeriet, og derfor er det nu også et helt naturligt næste skridt at fokusere endnu mere på forbrugerne, og den strategi passer Plios designmøbler rigtig godt ind i, vurderer han.

Konkret betyder samarbejdet, at Plio skal stå for udvikling og salg af møblerne, mens Frøslev skal varetage produktionen af træet hertil.

 – Frøslev er eksperter i træ og produktionen heraf, imens vi er eksperter i genanvendt stål og design, hvilket er en kombination, der resulterer i gode, miljøvenlige løsninger, lyder det fra Christina Kjær, stifter og direktør i Plio.

 – Hos Plio er vi kompromisløse, når det kommer til ansvarlighed såsom miljøaftryk og kvalitetsprodukter, og vi faldt for Frøslev, fordi de er af samme overbevisning. De fokuserer på stærke materialer, som holder længe og er produceret med minimal omkostning for miljøet, fortsætte hun.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126