23948sdkhjf

Danske designvirksomheder kastede grønt skær over Milano

Møbelmessen i Milano, der betragtes som en af verdens vigtigste,  er netop løbet af stablen, og her var dansk design var stærkt repræsenteret med en udstilling om dansk bæredygtig arkitektur og design.

Det skriver DI Business.

 – Vi var det eneste land, der havde fokus på bæredygtighed. Det var virkelig fedt og værdifuldt for os at være med, og jeg tror, at udstillingen har trukket mange brandingpoint til Danmark og dansk design.

Det siger Arendse Baggesen, medstifter og -indehaver af iværksættervirksomheden Small Revolution, der netop er hjemvendt fra ugen i Milano.

Small Revolution var med på udstillingen med møbler, der er produceret i ren genbrugsplast.

 – Vi har en virkelig nem historie at fortælle, fordi alle kan relatere sig til plastaffald, som alle kan se i gadebilledet, i husholdningsaffaldet og alle mulige andre steder. Det var klart mit indtryk, at det også gjorde indtryk på hr. og fru Italien, som var det primære publikum til udstillingen, siger Arendse Baggesen

 Hun håber og tror på, at deltagelse i udstillingen også vil give sig udslag i ordrebøgerne.

 – Der var også indkøbere med på messen, og de var så venlige at give til kende, at det var det, de var. Derfor håber jeg også på, at vores deltagelse i messen vil give sig udslag i salg. Men under alle omstændigheder er det en messe, vi er ekstremt glade for at have været med på, og vi kunne aldrig have haft råd til at gøre noget med nær samme effekt på egen hold, siger Arendse Baggesen.

De var også med på messen:

Bang & Olufsen

Birgitte Due Madsen

File Under Pop

Linie Design

Mater Design

Menu Space

PP Furniture

Raawii

Small Revolution

Wehlers

Kompan

Hans Sandgren Jacobsen

Thors Design

Grundfos

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078