23948sdkhjf

Scancom-direktør hædret af kronprinsen

Fredag modtog Stig Maasbøl, adm. direktør i Lars Larsen Group-ejede Scancom International, HKH Kronprins Frederiks 2021 International Business Awards, i kategorien Green Solutions.

Prisen tildeles en person der succesfuldt har drevet og implementeret initiativer, der bidrager til en bedre klima- og miljøindsats, gennem ”en prisværdig indsats i at promovere bæredygtige danske produkter, services og værdier på globalt plan”, lyder det i en pressemeddelelse, og for Scancom-direktøren er det et skulderklap, der vækker glæde.  

– Det behøves næsten ikke at siges hvor glad og beæret jeg er over at modtage denne pris. At bliver anerkendt af Hans Kongelige Højhed og the Danish Export Association (Den Danske Eksportforening) for den indsats vi gør hos ScanCom, i overenstemmelse med vores motto og princip ’Doing Business the Right Way’, styrker blot min dybe tro på at man sagtens kan handle både ansvarligt og etisk når man masseproducerer, siger Stig Maasbøl, der understreger, at resultaterne er opnået gennem en holdindsats hos møbelproducenten.

– Jeg bryder mig egentligt ikke om at sige ”jeg gjorde” eller ”jeg” generelt i forbindelse med det arbejde, vi foretager os, da det altid er en holdindsats. Jeg ser mig selv som værende modtager af denne prestigefyldte pris på vegne af mine mange kollegaer og partnere, der alle har spillet en del i at bringe vores bæredygtige initiativer til live, slår han fast.

Plast-initiativ fremhævet

Prisen er tildelt på baggrund Stig Maasbøls dedikerede involvering og ledelse af projekter, der fokuserer på bæredygtig og etisk masseproduktion og forbrug.

Særligt fremhæves Scancoms recycled plastic initiative, der retter fokus mod en kombineret indsats af design og produktion af udemøbler til det globale marked fremstillet af genbrugt marine- og forbrugsplastik. I overenstemmelse med de principper og den retning, Stig Maasbøl for mange år siden implementerede i Scancom, er der oprettet partnerskaber, der sikrer forsyningen af forbrugs- og industriplast, og på møbelproducentens egne fabrikker i Vietnam bliver plastaffaldet nu til møbler i stedet for at ende på forbrændingen eller i verdens have.

– I udfordrende tider som dem vi gennemlever nu, hvor prioriteter og indsatser uundgåeligt skifter og rykkes for mange, er modtagelsen af en anerkendelse som denne måske, om muligt, endnu mere væsentlig. Det viser, at selv i tider med svær modgang vil ægte indsatser og stærke forpligtelser til vores planet og dens beboere blive anerkendt som meningsfulde og væsentlige, lyder det fra prismodtageren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093