23948sdkhjf

LGT overtager aktiviteterne i Arling Int. Møbeltransport

Det er kun lidt mere end en måned siden, at danske NTG annoncerede opkøbet af svenske LGT Group - der har en dansk afdeling i Horsens - for godt 270 mio. kr. 

Men nu kan selvsamme LGT Group så fortælle, at de også har været en tur på markedet. 

Fra 1. september overtager de nemlig det danske, familiejede selskab Arling Int. Møbeltransport. 

Arling har cirka 40 medarbejdere i Danmark og i Tyskland og opererer primært på Kontinentet og Storbritanien. Virksomheden har i mere end 30 år udelukkende beskæftiget sig med møbeltransport. 

Arling bliver derfor altså en forlængelse af LGT's ekspertiseområde; LGT er blandt Nordens førende specialister inden for møbellogistik, hvor de yder skræddersyede koncepter til møbelproducenter, importører, grossister og detailhandlen.

Ifølge LGT's pressemeddelelse, så sikres Både Morten og Anders Arling betydelige roller i det fremtidige set up, hvor alle trafikker styres og planlægges fra LGT's logistikcenter i Horsens, mens terminalen i Haderslev frem til årsskiftet forbliver en del af det operationelle beredskab.

- Med dette vigtige strategiske tiltag, ser vi hos LGT frem til at fortsætte vores målrettede indsats som transportbranchens specialist for møbellogistik serviceydelser – i Norden og til resten af Europa, lyder det i LGT's pressemeddelelse, der signeres af LGT's danske CEO John Riis.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062