23948sdkhjf

Mosaikhjørnet ansætter erfaren salgschef og skærper fokus på B2B-salg

Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet har netop ansat Stephan Jonasson som ny salgschef.

Stephan Jonasson har 30 års erfaring med projektering, ledelse og salg til især entreprenører og håndværkere, og den erfaring skal han nu bruge i planlægningen og eksekveringen af den fremadrettede salgsstrategi for Mosaikhjørnets B2B-kunder.

Stephan Jonasson er 55 år og kommer til at have Syd- og Midtjylland samt Fyn som primære fokusområder. Her skal han stå i spidsen for videreudviklingen af den tiltagende vækst, virksomheden oplever i B2B-salget, og han får således ansvaret for at opfylde virksomhedens salgsambitioner i forhold til bygge- og projektbranchen.

- Vi har mere end 58 års erfaring i branchen og kender om nogen vigtigheden af at udvikle os. Derfor er vi i gang med at tage Mosaikhjørnet til næste niveau og i endnu højere grad henvende os til projektmarkedet. Og det er her, at Stephan kommer til at spille en central rolle i sælgerstaben, siger direktør hos Mosaikhjørnet, Tanja Foged, i en pressemeddelelse. 

Det er erfarne kræfter, der nu skal drive Mosaikhjørnets sælgerstab.

Han kommer fra ledende stillinger 

Stephan har nemlig 30 års erfaring med både salg, ledelse og projektering fra tidligere stillinger. Han har blandt andet været projektkonsulent hos CC Vejle A/S, hvor han havde ansvaret for projektsalget af fliser og bordplader til entreprenører og håndværkere.

De seneste år har han haft flere ledende stillinger som projektkonsulent og -chef hos blandt andre Xella Danmark A/S.

I den nye stilling som salgschef får Stephan foruden ledelse, strategi og eksekvering ligeledes ansvaret for i tæt samarbejde med virksomhedens projektkonsulenter at skabe endnu bedre synergier mellem butikkerne, lagerne og projektafdelinger, så virksomheden kan blive endnu mere synlig i markedet.

- Det bliver uden tvivl spændende at blive en del af Mosaikhjørnets rejse, hvor vi sammen skal fastholde og ikke mindst videreudvikle virksomhedens position på markedet, således virksomheden fortsat kan være kundernes specialist inden for fliser, klinker og mosaik, lyder det fra Stephan Jonasson, der privat bor i Vejle

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079