23948sdkhjf

Rund fødselar bag landets største bolighus startede karrieren med kål

Onsdag runder manden bag Danmarks største selvstændige bolighus 80 år. Flemming Werenberg startede i fællesskab med hustruen Vivi sin møbelforretning på 120 kvm tilbage i 1964, og over over årene voksede butikken til næsten det ti-dobbelte.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Med 11.000 kvm er Bolighuset Werenberg i vestfynske Brenderup ifølge avisen landets største selvstændige af slagsen, men det var under mere beskedne omstændigheder, den runde fødselar startede sin karriere. De spæde barnesko udi forretningsverdenen blev således trådt i fødebyen Nørre Bork, hvor en barndomskammerats bedstefar havde kål på markerne.

– Så sagde bedstefaren en dag: ''Kan sådan et par karle som jer ikke sælge det der kål? Så må I få de penge, det kan give.'' Jeg havde en rottweiler, og så lavede min far en vogn, som hunden blev spændt for. Så plukkede vi kål og kørte ned gennem gaden i byen. Så fik vi solgt godt, og det var egentlig dér, jeg tjente mine første penge, fortæller Flemming Werenberg til avisen.

I dag drives Werrenberg Bolighus af Flemming Werenbergs søn Torben Werenberg, men stifteren lægger stadig vejen forbi et par gange om måneden. Det gør han også torsdag den 12. august, hvor bolighuset ifølge avisen inviterer til fødselsdagsreception for Flemming Werenberg i tidsrummet 14-16.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063