23948sdkhjf

Velux mangler hænder: Én sygemelding kan vælte læsset

På Velux’ vinduesfabrik i sydjyske Thyregod har man for tiden svært ved at skaffe hænder nok. Et brandvarmt boligmarked og en saltvandsindsprøjtning på 100 mio. kr. til produktudvikling er ifølge Vejle Amts Folkeblad de afgørende forklaringer på den store travlhed.

Ifølge afdelingsleder Johnny Lang mangler virksomheden i øjeblikket omkring 35 medarbejdere, hovedsageligt til aften- og natholdet, og det er blandt andet i montageafdelingen, man for tiden har brug for flere hænder.

– Vi har pt. ansat cirka 20 medarbejdere, men vi kan sagtens bruge mange flere. Det drejer sig om både teknikere, montører og lagerfolk. For vi har travlt, og vi render stærkt. Én sygemelding kan godt vælte hele læsset. Vi starter klokken 5.00 med dagholdet i de store travlhedsperioder, og ellers er det fra klokken 6.00-15.00. Mange tager ekstratimer for at vi kan følge med, nogle til 16.10. Så folk tager gerne en for holdet, og det ok i en kort periode, siger Christian Andersen, teamsupport i montageafdelingen, til avisen.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087