23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn-direktør har ikke besøgt en del af produktionen i halvandet år

Der har været godt gang i salget af møbelklassikere det seneste år, og hos Carl Hansen & Søn i Gelsted arbejdes der på højtryk. Pandemien har imidlertid ikke kun medført travlhed men også rejsebegrænsninger for virksomheden, der har produktion i både Danmark og Vietnam, og det er således efterhånden halvandet år siden, direktør og tredje generation Knud Erik Hansen har kunnet besøge den asiatiske del af foretagendet. 

Det skriver Børsen

– Det er ikke så sjovt. I Vietnam er de jo ikke rigtigt vaccinerede endnu – desværre. Så vores lokale folk må stå for at styre fabrikken. Det kan de også, men det er ikke nemt. Det ville være rart at kunne komme derud og også kunne sende vores forskellige eksperter, siger Knud Erik Hansen til avisen.

Vietnam  giver i øjeblikket kun adgang for eksperter og investorer udefra, hvis de går i 21 dages karantæne. Mindre end 25 pct. af landets befolkning har modtaget første vaccinestik, og Knud Erik Hansen forventer, at der kan gå op mod et år, før der bliver åbnet mere op for rejsende til landet.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5