23948sdkhjf

Engelbrechts øger overskuddet

Store ordrer fra bl.a. Adidas og Audi skæpper godt i kassen hos møbelproducenten, der igen i 2011 formåede at løfte bundlinjen. Forventningen til 2012 er yderligere vækst.
Københavnske Engelbrechts Furniture kunne igen i regnskabsåret 2011 glæde sig over fremgang på både top- og bundlinje.

Bruttofortjenesten er steget fra 8,3 til 10,7 mio. kr., mens resultatet før skat er steget fra 1,75 til 2,48 mio. kr.

- Vores møbelsortiment rammer rigtigt i en tid hvor kvalitet, funktionalitet og speciel holdbarhed er vigtige og udslagsgivende faktorer, når der vælges møbler til private som offentlige rum, lyder det fra en tilfreds administrerende direktør, Peter Mahler Sørensen.

Langsigtet strategisk proces
Året bød på fremgang i alle hovedmarkeder – herunder specielt Danmark, Norge, Schweiz og Tyskland. I Danmark formåede Engelbrechts at hente en del ordrer på uddannelses- og konferencemøbler, og i Tyskland blev der indgået store aftaler med bl.a. Adidas og Audi.

Fire måneder inde i det nye regnskabsår er Peter Mahler Sørensen og Engelbrechts godt på vej mod yderligere vækst, og for hele 2012 forventer virksomheden en vækst i omsætningen på cirka 20 procent.

- Vi har sat gang i en langsigtet strategisk proces, som i 2011 blandt andet bød på store investeringer i både eksisterende møbelserier og helt nye serier. Disse produkter lanceres i løbet af 2012 og 2013 med den første lancering i slutningen af maj 2012.

- Der er tale om en ny executive bord- og stoleserie designet af danske Anders Hermansen. Anders er et stort talent og har blandt andet tegnet Earphones og BeoSound 5 for Bang & Olufsen. ”Joint”, som serien kaldes, er absolut en af vores største lanceringer igennem flere år, og vi tror, den vil appellere til de moderne ledelses- og bestyrelseslokaler, slutter Peter Mahler Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079