23948sdkhjf

Dansk transportkæmpe overtager svensk møbel-transportør i millionhandel

Nordic Transport Group (NTG) kan nu fortælle, at de for et beløb på omtrent 375 millioner svenske kroner overtager 100 procent af aktierne i den svenske transportvirksomhed LGT Group AB. 

LGT er blandt Nordens førende specialister inden for møbellogistik, hvor de yder skræddersyede koncepter til møbelproducenter, importører, grossister og detailhandlen. 

LGT-koncernen har en omsætning på 829 millioner svenske kroner og ca. 320 medarbejdere på kontorer og lagre i Sverige, Danmark og Finland.

NTG-direktør: Stolt over at byde LGT velkommen

For NTG betyder overtagelsen af ​​LGT Group, at selskabet yderligere styrker ​​sin position indenfor møbellogistik, fortæller direktør Jesper Petersen. 

- Med sit nichefokus og tilpassede driftsopsætning har LGT Group specialiserede kompetencer inden for håndtering af ikke-pallede og let indpakkede møbler med brancheførende leveringsrater med en imponerende lav skaderate, siger Jesper Petersen, administrerende direktør for Road & Logistics-divisionen ved NTG i en selskabsmeddelelse. 

- Jeg er stolt over at byde LGT Group velkommen til NTG og ser frem til at deltage i yderligere udvikling og skalering af forretningen. Sammen vil vi være i stand til at forbedre LGT Groups one-stop-shop-tilbud ved at tilføje NTG's portefølje af tværeuropæisk vej- og logistik og globale luft- og havløsninger. 

Fortsætter som enkeltstående datterselskaber

Efter afslutningen af ​​transaktionen vil hvert datterselskab af LGT Group fortsætte som et enkeltstående datterselskab af NTG i overensstemmelse med NTGs decentrale virksomhedsstruktur, og den nuværende ledelse i hvert datterselskab vil fortsætte i deres nuværende roller, lyder det i selskabsmeddelelsen fra NGT. 

Efter afslutningen af ​​transaktionen vil nøgleledelsens incitamentsstrukturer blive tilpasset principperne i NTGs partnerskabsmodel, lyder det videre. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078