23948sdkhjf

Paustian inviterer ikoner til 3daysofdesign

Paustian er klar til at rulle det tunge skyts ud, når 2daysofdesign til september inviterer til designfestival i det københavnske.

I år har designvirksomheden valgt at bringe det internationale udsyn i spil med besøg af tre internationalt anerkendte designikoner, som gæster i Paustians butik på Strøget og vil kunne opleve i to særskilte design talks torsdag den 16. september.

De tre stjernedesignere er Giulio Cappellini, Sebastian Herkner og Bodil Kjær, og de prominente navne glæder Paustian-direktør og -medejer Frantz Longhi.

– Det er en ære at kunne byde tre så betydelige designikoner ind i huset. De skriver sig hver især ind i historien for deres bidrag til moderne møbelkunst, og der er god synergi mellem deres stærke design dna og Paustians historie med at bringe markant international design til Danmark, udtaler han i en pressemeddelelse.

Dagens første talk bliver med danske Bodil Kjær, der har opnået stor international anerkendelse for sit bidrag til design principperne bag Danish Modern og har designet for adskillige store designhuse herunder Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen og Karakter Copenhagen. Senest han hun, som den første dansker nogensinde designet for italienske Cassina, og hos Paustian vil hun i en samtale med Erik Rimmer, chefredaktør for Bo Bedre, komme omkring sin imponerende karriere i ind- og udland.

Senere på dagen vil Giulio Cappellini og Sebastian Herkner gå på scenen i en fælles talk om deres respektive designfilosofier, deres take på bæredygtighed samt deres baggrunde i det internationale designlandskab.

Sebastian Herkner er kendt for sine designs for Cappellini, Moroso, Dedon, Pulpo, Fritz Hansen, Zanotta, Gubi med flere, mens Giulio Cappellini især er kendt for at have designet Bong og Gong bordene, Break-serien og Luxor skabene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109