23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Boffi Scandinavia A/S
Antonio Loria er udnævnt som bestyrelsesformand hos Boffi Scandinavia A/S i stedet for Daniela Borgonovo. Samtidigt er Benjamin Isak Schlifer Monrad, Chiara Tombari og Roberto Gavazzi indtrådt i bestyrelsen i stedet for Antonio Loria (kilde: CVR).

Boffi er en italiensk møbelproducent.

Dansk Dørteknik A/S
Peter Vangsgaard Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Dørteknik A/S i stedet for Brian Kirk Esmann (kilde: CVR).

Dansk Dørteknik A/S producerer døre, glasvægge, facadepartier og alle former for smedearbejder.

Inbogulve 2005 A/S
Christian Dybdal Christensen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Inbogulve 2005 A/S i stedet for Jan Engmark, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand. Samtidigt er Christian Bay indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Inbogulve 2005 A/S er en del af Inbogulve amba, der er kædeselskab bagved kæderne Garant Gulve og Gardiner samt Inbogulve Erhverv.

Lami Limtræ ApS
Susanne Irene Petersen er indtrådt i direktionen hos Lami Limtræ ApS i stedet for Torben Asger Høst Petersen (kilde: CVR).

Lami Limtræ ApS er leverandør af limtræskonstruktioner.

Hampus A/S
Charlotte Støvlbæk er udnævnt som bestyrelsesformand hos Hampus A/S, og samtidigt er Bent Hansen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Hampus A/S producerer legepladser.

Itab Shop Products A/S
Michael Lønborg Thomsen er indtrådt i bestyrelsen hos Itab Shop Products A/S (kilde: CVR).

Itab Shop Products A/S sælger og producerer butiksinventar.

Onecollection A/S
Ellen Charlotte Salvesen Sahl-Madsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Onecollection A/S i stedet for Hans Henrik Sørensen, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand. Samtidigt er Ivan Hansen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Inge Loftager Kristensen og Lars Vinther Petersen (kilde: CVR).

Onecollection A/S sælger designermøbler.

Sofaco International ApS
Jan Bøgh er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sofaco International ApS og Sofaco Holding ApS i stedet for Torben Ballegaard Sørensen. Samtidigt er Peter Dornonville de la Cour Andsager, Henrik Naundrup og Niels Veien indtrådt i bestyrelserne i stedet for Christian Rudolph-Christiansen, Bo Magnus Dimert, Cecilia Linnea Waldehorn, Hans Stefan Rönn. Jörgen Andersson og Mattias Feiff. Jan Bøgh er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sofaco Design ApS, og samtidigt er Peter Dornonville de la Cour Andsager, Henrik Naundrup og Niels Veien indtrådt i bestyrelserne (kilde: CVR).

Sofakompagniet ApS er en dansk møbel-netbutik med eget designerteam og egen produktion. 

Spekva A/S
Mette Grunnet er udnævnt som bestyrelsesformand hos Spekva A/S i stedet for Allan Meyer. Samtidigt er Ib Sand Nykjær indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Spekva A/S forarbejder massivtræ til bordplader og møbler.

Vallø Køkkener ApS
Hans Henrik Haahr og Olga Haahr er udtrådt af bestyrelsen hos Vallø Køkkener ApS (kilde: CVR).

Vallø Køkkener ApS producerer køkken-, bad- og garderobeløsninger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078